Lichtwerkers

 

Er zijn verschillende soorten lichtwerkers.

Er is o.a. een categorie lichtwerkers die het qua energie zeer zwaar hebben. Zij hebben namelijk de taak op zich genomen om de negatieve energieën van de omgeving, de aarde, vanuit de sferen en/of negatieve entiteiten terug te sturen naar het licht. Dit gebeurt in samenwerking met de Engelen, lichtmeesters en Dewa?s.

Deze lichtwerkers zijn de kracht van het licht op aarde. Deze categorie lichtwerkers zijn bezig om het Goddelijk plan in werking te zetten. Dit zijn de lichtwerkers die het licht in het aardse (derde) dimensie gaan vormgeven.

Als Lichtwerkers zijn zij altijd bezig, 24 uur per dag. Ze worden lastiggevallen door negatieve entiteiten van een zwaar kaliber en deze staan weer in verbinding met zware energie-eenheden (velden/sferen).

Doordat deze lichtwerkers worden aangevallen (het licht wordt aangevallen) gaan ze aan het werk. Ze moeten wel, want anders voelen ze zich niet goed. In de aanval van het negatieve wordt alles aangetast. Onder andere op emotioneel vlak en op hun fysieke gesteldheid. Zware vermoeidheid, misselijkheid, hoofdpijnen etc. etc. zijn allemaal kenmerken die het negatieve gedurende de aanval bewerkstelligt om het licht in hen (het lichtwerk) te blokkeren.

Er is een andere categorie lichtwerkers die de hierboven genoemde lichtwerkers niet begrijpt. Ze denken dat deze personen een probleem hebben, niet vooruit komen, rondjes draaien en ?er nooit uit komen?. Deze misleiding is nu precies wat het negatieve tot doel heeft. Als het voor de lichtwerker persoonlijk wordt aangemeten, blijft het inzicht achterwege hoe deze velden te werk gaan. Aan het ?deel van het Negatieve? wordt dan geheel voorbijgegaan.

Zoals eerder vermeld zijn er velden/sferen van een enorm kaliber.  Je zou kunnen spreken van voorgebieden, tussengebieden en de meest ingenieuze en misleidende HOOFDgebieden van het negatieve.

Als er geen negatieve energie of entiteiten zouden zijn, dan zou de aarde/wereld er anders uit zien.

Let wel, zonder deze hardwerkende lichtwerkers zouden er in de wereld geen veranderingen komen! Zij zijn als het ware huursoldaten in dienst van het Licht.

Degenen, die bij deze zeer moedige categorie in vol bewustzijn behoren, krijgen nu een speciaal gevoel vanuit het Licht nu je dit leest.

Het Licht is trots op deze eerste categorie lichtwerkers.

Deze categorie lichtwerkers hebben al voor hun geboorte gekozen om dit werk te doen. Het is hun geboorterecht, het is hun spirituele opdracht. Deze lichtwerkers willen hun taak ook niet inleveren. Al valt het vaak heel zwaar om dit vol te houden, vanuit een diep weten blijven ze verbonden met hun opdracht.

Het is een privilege om dit te mogen doen.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 18 juli 2004