het negatieve "all" vastgezet in de 4e dimensie

 

Op 18 september 2004 is tijdens de workshop in Schijf en uitlopend de dagen er na, het negatieve "ALL" vastgezet in de 4e dimensie van de aarde.

Het negatieve "ALL" is één van de kopstukken van zeer sterke duivels met hun eigen duivelse koninkrijken. In het verleden hebben deze duivelse figuren de naam "ALL" uit een van de namen van GOD gehaald en voor zich zelf gebruikt inclusief de kracht van deze drie (3) letters. Van deze drie letters zijn nu de krachten ontkoppeld/ontbonden. Het negatieve "ALL" zit vast met 800 kettingen en is onder controle gezet van ca. 800 Engelen van het Licht, en daar omheen 3 sterke lichtbundels/lichtcirkels vanuit het Licht. De legioenen van duivels die onder controle stonden van negatieve "ALL" zien nu dat de hoofdfiguur vastzit en geen verdere krachten meer kan aanmaken. Ze raken nu een beetje in paniek (dit heeft zijn weerkaatsing in het aardse / onrust).

De negatieve kracht heeft ook z?n specialiteiten o.a; het bezielen van geesten van overledenen. Deze geesten hebben dan geen zeggenschap meer over zichzelf, ze zijn een marionet geworden van duivelse krachten om de vrije wil van de mens op aarde te manipuleren. Daarom verspreiden wij dit soort informatie. De mens weet zo wat er gaande is, zodat de negatieve krachten steeds meer en meer hun grip verliezen op de mensheid.

Verder is er een grote leugen vanuit de duisternis. De leugen is als volgt: Het negatieve laat de mens voelen en weten via zijn eigen gedachten, dat het niet waar is, dat het negatieve bestaat en/of dat er duivels, satans enzovoorts zijn. Men laat de mens zo denken via de gedachten. Zij hebben de gedachten van de mens onder controle. Op die manier veroorzaken ze ook de twijfels. Eén van de grootste leugens is dat ze de mensheid laten denken dat de mens zèlf slecht is.

Zodra de mens deze leugen doorheeft, kan hij/zij de tegenkracht via hun eigen geest uitbannen, uit zichzelf halen en stoppen. Als de mens hiermee op aarde aan de gang gaat, dan pas komt er een andere wereld in deze wereld.

U kunt losgekoppeld worden van deze negatieve krachten door de procedure van loskoppeling codes te volgen (dit lukt niet in een keer, maar alle beetjes helpen).

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Indonesia, 26 september 2004