Het proces van overlijden, overgaan

 

De geest verlaat het lichaam van vlees en bloed

Bij het proces van overlijden / overgaan gebeurt het volgende: De Geest (je bewustzijn / denken / zintuigen) verlaat het lichaam. Jij, je geest staat in vol bewustzijn naast jouw lichaam, dus je kijkt naar je zelf en je zit o.a. met een zilveren energielijn aan je lichaam vast.

De Geest blijft 5 tot 7 dagen bij je lichaam en blijft daaraan verbonden. Dit heeft ten doel om jezelf bewust te maken dat je dood bent en niet dat er sprake is van een droom.

Je ziet je eigen crematie of begrafenis. Nadat je gecremeerd of begraven bent ga je weer naar huis, naar je eigen bed.

De periode vanaf de dag van overlijden t/m je eigen Hemelvaart is een periode die 40 dagen duurt. Deze 40 dagen zijn nodig om te acclimatiseren, om ervan bewust te worden dat je dood bent en dat de meeste mensen jou niet horen en/of zien. Jij hoort en ziet alles wat er gebeurt op de aarde. Je zit in de 4e dimensie. Je kunt met gedachten communiceren maar de mensen om je heen zijn zich hier niet van bewust. Ze denken dat het hun eigen gedachten zijn.

De veertigste dag (dag 40) komen Engelen, en Lichtmeesters je halen voor de Hemelvaart (de reis naar de 1e Hemel).

In het 1e Hemelgebied komen alle mensen die dat willen. Ongeacht religie, geaardheid, geloof in GOD of wat je allemaal uitgespookt hebt.

Vanaf de dag van overlijden t/m de duizendste dag (1000 dagen) kom je voor het Gouden Boek (jouw Gouden Boek) te staan. Dit is de dag van je beoordeling. Je komt tegenover jezelf te staan, je ziet jezelf staan. Dit is je onderbewustzijn, die heeft tijdens jouw leven op aarde alles opgenomen. De film van jouw leven, je gedachten en woorden zijn ook opgenomen. Dus je beoordeelt jezelf, je bent je eigen rechter en eigen leermeester. Dit is de reden dat het 1000 dagen duurt om alles uit te zoeken volgens de alomvattende wet van rechtvaardigheid door alle levens heen.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 12 november 2004