Onheilspellende berichten over het vergaan van de wereld

 

Zoals elk jaar weer zijn er spirituele mensen in de wereld die namens de Engelen onheil en het einde van de wereld verkondigen. Let wel, de vertaling die door deze mensen worden gemaakt, is niet wat er vanuit de cosmos/sferen wordt bedoeld. De boodschappen van onder andere de Engelen, Lichtmeesters, Spirits etc. die over dit onderwerp worden doorgegeven hebben een heel andere betekenis dan wat de spirituele mensen op aarde verkondigen of zelfs in boeken publiceren.

Er wordt door derden verkondigd dat Het einde van de wereld nabij is, of dat de wereld dood is. Wanneer spirituele mensen de vertaling letterlijk nemen in de beleving die zij vanuit hun 3-dimensionaal bewustzijn hebben, dan staat er wat er staat. Deze mensen zijn op dat moment nog niet ontwaakt en zetten met die gedachte mensen op verkeerde been. De betekenis vanuit de 4e, 5e, 6e en 7e dimensie is als volgt.

Betekenis van 'Het einde van de wereld is nabij': Het einde van de geestelijke wereld dat de 3e dimensie in werking zet. Het doel is dat we 4-dimensionaal bewust worden/zijn.

Betekenis van 'De wereld is dood': Het oude systeem is jaren geleden losgekoppeld dus het oude systeem (de 3e dimensie) is ten dode opgeschreven. We zijn namelijk bezig om 4-dimensionaal te ontwaken en bewust te Worden. Als we 4 dimensionaal bewust zijn dan werken de mensen vanuit hun hart en het negatieve heeft geen kans meer. De wereld is dan weer aan het leven; DE WERELD LEEFT.

Wat heel belangrijk is om te weten als je kijkt naar dit onderwerp:

  • Het LICHT/GOD is er niet op uit om onheil te verkondigen.
  • GOD straft niet.
  • De AARDE vergaat niet.

 

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 12 december 2005