De 1000-jarige periode

 

De Engelen zijn onder leiding van Engel Michael en Engel Gabriel namens de Hoofd Engel bezig om het Goddelijk Plan te laten manifesteren via de lichtwerkers. De negatieve krachten worden hierbij systematisch opgeruimd (zie Openbaringen Bijbel).

Tijdens de 1000-jarige periode is er geen plaats meer voor negatieve gedachten en handelingen die daar uit voort komen. De 1000 jaar zal in het teken staan van het Licht, vol van vreugde, blijheid en liefde. De lichtwerkers en de mensen die 4-dimensionaal bewust zijn zullen deze periode meemaken en ervaren hoe het zal zijn.

Tijdens deze periode doen we ervaringen op en doorleven we de verschillende periodes voor verdere geestelijke ontwikkeling. We hebben dan de ervaring hoe het is en hoe het zal zijn als we vanuit ons hogere zelf leven en handelen. Verder ervaren we hoe het zal zijn zonder negatieve gedachten, gevoelens etc. We handelen dan vanuit zuiver gevoel, gedachten en handeling in het aardse. Dit noemen we een drie-eenheid.

Na 1000 jaar wordt het negatieve weer losgelaten, zodat we weten dat we vol bewustzijn en kennis de negatieve gedachten die binnenkomen kunnen onderscheiden. Dit is de weg naar perfectie en verlichting.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 3 april 2006