Angsten

 

Angst is een woord dat voortgekomen is uit een onbeschrijflijk gevoel van paniek.

Er zijn meerdere angsten. Wanneer je angst in harmonie is heb je een normale angst, de angst die iedereen heeft. Bijvoorbeeld, als je de Eiffeltoren beklimt en je zou geen angst hebben, dan zou je misschien een foutje maken waardoor je naar beneden valt. De angst die je voelt als je de Eiffeltoren beklimt is een gezonde angst, waardoor je heel oplettend bent en dat is je bescherming.

De normale angst is de bescherming van de mens, die hem weerhoudt om dingen te doen die gevaarlijk zijn of die in sommige situaties levensbedreigend zijn.

De andere angsten waar we het over willen hebben zijn de volgende. Bijvoorbeeld, wanneer je zit te eten en er komt een onbeschrijflijk gevoel van angst binnen hetgeen zich omzet in paniek; dit zijn aanvallen vanuit de negatieve sferen die jou belemmeren in je handelswijze.

Wat we allemaal wel eens hebben meegemaakt wanneer we 's avonds of 's nachts buiten op straat lopen en het donker is, is dat we een 'unheimliches gefühl' krijgen of dat we denken dat er iemand achter ons loopt. Je kijkt om en daar loopt niets, dan zeggen jouw gedachten "doe niet zo gek want er is immers niets". Maar jouw gevoel, jouw innerlijke systemen, zien daar een negatief iets lopen en dat zet zich om in angst. En als je weet wat het is dan kun je het wegsturen.

Er zijn allerlei soorten angsten die mensen hebben; Een gevoel dat hun keel dichtgeknepen wordt of druk op hun borstkas of een paniektoestand. Deze mensen zijn niet gek, deze mensen zijn superparanormaal, ze hebben een systeem dat alles kan voelen. Hun systeem kan het negatieve voelen en als men door kennis weet wat het negatieve is, kan men het wegsturen en dan is men niet meer zo bang. Men kan die angsten dan onder controle houden want men weet dat het niet van hem zelf is maar dat het van buitenaf komt.

Die angst komt van buitenaf. Al de mensen die dit hebben of voelen zijn in principe supernormaal, alleen omdat ze deze kennis niet in hun bewustzijn hebben worden ze belemmerd in de eigen belevingswereld. Men kan het geluk wat men zoekt niet vinden omdat men eigenlijk leeft van de ene angstaanval naar de andere angstaanval: Wanneer men een angstaanval heeft hoopt men dat men er gauw weer uit is en als men zich goed voelt is men bang dat er weer een angstaanval komt.

Dus er is niets aan de hand met jullie, jullie hebben gewoon een supersonisch systeem qua ontvangst en als jullie weten wat jullie er allemaal mee kunnen doen zijn jullie blij dat jullie dit hebben, want het is jullie kwaliteit.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 23 februari 2000