Gevallen engelen hebben zich overgegeven aan het licht

 

Sinds 1993 zijn de engelen, onder leiding van engel Michaël, engel Gabriël, engel Chamuël, engel Uriël, engel Raphaël, engel Jophiël en engel Zadkiël (de zeven ogen en oren van god), bezig om de gevallen engelen op te sporen en vast te zetten. Verder zijn ze bezig om alle energieën/sferen te controleren en na te gaan waar alle krachtbronnen van de gevallen engelen zitten. Bij dit proces worden de lichtwerkers betrokken. De reden hiervoor is dat het in het bewustzijn gebracht moet worden van de mens hier op aarde.

Door de jaren heen werden er steeds meer gevallen engelen opgespoord en vastgezet.
Het grote nieuws is dat de gevallen engelen zich hebben overgegeven op 24 september 2002. De gevallen engelen stonden onder leiding van de vrouwelijke hoofd-engel. De naam van deze vrouwelijke hoofd-engel is bekend, maar wordt nog niet vrijgegeven omdat de wereld er nog niet klaar voor is om dit te begrijpen.

Zoals men weet zijn de gevallen engelen aan/naar de aarde verdoemd.

Deze keer wilde de vrouwelijke hoofd-engel wel buigen voor de creatie van GOD, de mens. Wat in den beginne niet mogelijk was, in de tijd van Adam & Eva, is nu wel gebeurd. De vrouwelijke hoofd-engel krijgt haar vorm in volle glorie terug, zoals ze geschapen was in de tijd van Adam & Eva. De vorm die ze voor 24 september had, was als van een slang (zie de bijbel, het boek genesis)

Op dit moment werkt ze volledig mee om haar engelen-legioenen terug te roepen. De engelen zijn/worden weer compleet, zoals het was in den beginne. Dit is/was een order van GOD.

Op een A4-tje is het snel uitgelegd, maar dit is niet zonder horten of stoten gegaan, want de lichtwerkers werden erbij betrokken. Hoe sneller het in het bewustzijn komt van de lichtwerkers op de aarde, hoe sneller het gaat op beide fronten (zo boven, zo beneden).

De gevallen engelen werken nu volledig mee, onder leiding van het licht.

Men moet niet denken dat het lek nu boven water is, het gevecht tussen de "duisternis" en het licht is nu pas begonnen.

De sferen van de duisternis zijn volop bezig via de 3e dimensie (de mens), om iedereen tegen elkaar op te zetten. De "duisternis" is aan het verliezen, het evenwicht tussen de "duisternis" en het "licht" is weg, uit balans. Vandaar de rotzooi en de gevechten op dit moment op de aarde.

Bijbel zie openbaring van Johannes: (hoofdstuk 9)

Op dit moment komen we veel negatieve sferen/energieën tegen, die te maken hebben met de "ruiters" van de verdoemenis.

De "ruiters" vanuit het oosten.
De "ruiters" vanuit het westen.
De "ruiters" vanuit het zuiden.
De "ruiters" vanuit het noorden.

Verder, de negatieve sferen/energieën van "armageddon". Deze zijn van dood en verderf (zie de wereld op dit moment).

Het licht zal overwinnen, het negatieve heeft geen kans meer. Al het negatieve heeft, vanaf Adam & Eva, de krachten van het licht gepikt via de mens. Dit moet teruggebracht worden naar het licht, dit is een van de orders van GOD (zie de boekrollen/de zegels in de openbaring van johannes).

Het "licht" bedankt de lichtwerkers voor al datgene wat ze doen. Het maakt niet uit wat en hoeveel alles helpt, zolang men het bewustzijn maar vergroot en het begrijpt en er een ander beeld van GOD komt op deze aarde.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 28 oktober 2002