Planning vanuit het licht voor het jaar 2007

 

Voor het Jaar 2007 is het plan vanuit de Goddelijke wereld het volgende:


De Goddelijke wereld zou graag zien dat de Lichtwerkers het spirituele naar een hoger plan zouden kunnen brengen wat we de 4e dimensie of 4 dimensionaal noemen. Dat houdt in dat de Lichtwerkers het spirituele beter uit moeten gaan leggen en verklaren. Zo zal het door de 3-dimensionaal bewuste mens het 4-dimensionale in zichzelf en vanuit zichzelf kunnen begrijpen.

Met andere woorden, een bericht aan alle Lichtwerkers die mensen behandelen, begeleiden of in een andere vorm spiritueel met mensen bezig zijn: De Goddelijke wereld en vooral uw Lichtmeesters zouden graag zien dat u in het jaar 2007 de volgende punten aandachtig in uw bewustzijn op zou willen nemen. Dit zijn slechts enkele punten die onder uw aandacht worden gebracht:
  • De Lichtwerkers moeten bewust worden van de verantwoordelijkheid die men heeft en zal hebben over al datgene wat men namens de Goddelijke wereld uitdraagt, dat wat aan informatie wordt doorgegeven of wat er vanuit de persoon zelf wordt gezegd.
  • Lichtwerkers die met hun derde oog bewust kunnen zien, zullen de uitleg van alles wat zij als informatie beschouwen en uitdragen aan anderen moeten laten voldoen aan de Goddelijke wereld.
  • Het bovenstaande geldt uiteraard ook voor diegenen die namens de Engelen spreken, etc.
  • De Lichtwerkers zijn de schakel en brug tussen de Goddelijke wereld en de aardse wereld. Dit betekent dat men ook de aardse woorden kan gebruiken voor verbindingen met en uitleg over de Goddelijke wereld zodat het begrepen kan en gaat worden door de 3-dimensionaal denkende (aardse) mens.
Belangrijk:
Diegene die zijn best doet vanuit zijn hart, zijn (uiterste) best gedaan heeft om aan het bovengenoemde te voldoen en bewust is dat hij alles gedaan heeft wat hij kon, wordt niets aangerekend. Waarvan men niet bewust is kan men ook niet worden aangerekend.

De vrije Wil is heilig in welke situatie hoe dan ook.

In de loop van 2007 komen er meerdere richtlijnen vanuit de Goddelijke wereld.

Waarde Lichtwerkers, het spelen loopt ten einde. De Lichtwerkers gaan handelen vanuit eenieders hogere zelf om in de nabije toekomst de Goddelijke intelligentie te manifesteren in het aardse.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 19 december 2006