Informatie over de workshop

 

Tijdens zo'n workshop kan je de andere wereld bewust aaraken

Mijn naam is CHAAS. Ik ben een tussenpersoon tussen de andere wereld en deze wereld. Tijdens een workshop begeleid ik je om ook een brug te worden tussen deze twee werelden.

Ieder mens die op een workshop aanwezig is wordt tussenpersoon tussen de andere wereld en deze wereld. Zij worden op zo’n workshopdag kanaal of medium in bewuste toestand. Het maakt niet uit of je voor het eerst in aanraking komt met deze energie en Engelen. Voor spiritualiteit hoef je geen cursus te volgen: het leven is de cursus.

Iedereen is op een dergelijke dag belangrijk, Iedereen is drager van onbewuste informatie vanuit de andere wereld. Ieder mens heeft kwaliteiten, ieder mens is door GOD geschapen en dus ook geschikt voor spiritualiteit, het omgaan met energie etc, etc. Verder zijn er mensen aanwezig die in halftrance energie vanuit de andere wereld activeren.

Met hulp vanuit de Goddelijke wereld komen er door ons als tussen persoon allerlei stukken informatie en ervaringen vrij waar men van onder de indruk is en kan gebruiken voor eigen inzichten in je kwaliteiten.

Workshops zijn laagdrempelig, dus iedereen is welkom.

Bij de workshops kan je de andere wereld met je vingers aanraken. Je zal na zo’n dag bewust zijn dat er meer is, dit heeft niet te maken met geloven. Je krijgt het bewijs wat bij jouw beleving past.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 19 december 2006