Kosmische zon, maan en aarde

 
Op 31-12-2006, om 24:00 uur staan alle energielevels, frequenties en dimensies en de kosmische zon (7x) maan (7x) en aarde (7x) onder controle van het Licht en de Goddelijke wereld.

De originele kosmische zon, maan en aarde zijn door GOD in werking gezet voor de functie als blauwdruk voor de zon, maan en aarde. De duisternis, negatieve energie-eenheden, dimensies en hiërarchie hebben kopieën gemaakt en verzesvoudigd(6) en komen tevoorschijn achter de nulzone(0). De kosmische zon (6x) maan (6x) en aarde (6x) zitten in de gebieden achter de nulzone(0).

Wat is de nulzone(0)? De negatieve energieën lossen zich op (alleen de intelligentie blijft in takt). In de nulzone(0) en achter de nulzone(0) komen ze weer tevoorschijn. In deze gebieden bouwen ze hun krachten op door via de mens het Licht te manipuleren zodat de mens bewust of onbewust zich verbind met deze gebieden en ze versterkt. De duisternis kan zich alleen versterken door de krachten en intelligentie te pikken van het Licht.

Om bovengenoemde onder controle van het Licht en de Goddelijke wereld te zetten is het nodig om het plan vanuit het Licht, de Goddelijke wereld voor het jaar 2007 in werking te zetten.

Let wel: In de Goddelijke dimensie en gebieden zijn geen negatieve eenheden en frequenties of spirits, geesten, duivels, satans aanwezig. Dit geldt alleen voor de lagere dimensies etc, en de aarde.

Indien men zich los wil koppelen van de negatieve kosmische zon (6x) en maan (6x) en aarde (6x) zie procedure loskoppeling codes (zelfde procedure als van loskoppeling codes).

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 7 december 2006