Geest en bewustzijn in de mens is vanuit de goddelijke wereld neutraal

 
De geest komt bij de geboorte in het vlees: jouw geest komt in het vlees en je bent mens. De geest is bewustzijn. De energie van jouw geest, of bewustzijn, is neutraal. Neutraal in dit geval betekent geen emotie, liefde, haat of welke soort van gevoelens dan ook.

Jouw geest voelt zich op zijn best op de wolk van liefde of blijheid. Deze liefde komt vanuit het gebied wat men op aarde het gebied buik, hart en borstkas noemt. Indien de geest in dat gebied een donkere wolk voelt, wordt dat depressiviteit genoemd.

Jullie geest wordt gevoed door liefde, haat, agressie, negativiteit, somberheid enzovoort. Als de geest van de mens zich bewust of onbewust laat leiden door bovengenoemde is hij speelbal van allerlei indrukken en emoties. Wanneer de geest in de mens alle indrukken, gedachten en emoties gaat dirigeren is de mens geen speelbal meer.

Vanuit de Goddelijke wereld betekent bovengenoemde het volgende:
Blijheid en liefde is vanuit de Goddelijke wereld. Negativiteit, depressiviteit, haat, agressie, jaloezie, geweld enzovoort is vanuit de Duivelse wereld.

Via gedachtekracht kan het kwade worden weggestuurd of getransformeerd. Indien men depressief is kan men proberen om contact te krijgen met God / het Licht en te vragen of de Engelen liefde kunnen activeren, zodat de geest weer gedragen gaat worden door de wolk van liefde. Blijheid, of liefde, is ook kracht vanuit de Goddelijke wereld.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 4 januari 2007