Overlijden van huisdieren

 
Wanneer een huisdier overlijdt blijft de geest van het dier 40 dagen op aarde, net als bij de mens. In die periode kan men het huisdier voelen of zien. De huisdieren blijven ook na hun overlijden in jullie omgeving en gaan weer terug naar hun mandje en dergelijke. Gedurende deze 40 dagen kan men de mandjes en etensbakjes nog laten staan zodat het dier in harmonie kan wennen aan de situatie.

Op de 40e dag gaat het dier met de Dewa´s of Engelen mee die gespecialiseerd zijn in de diersoort van uw huisdier dat overleden is. Op deze dag kan men zich in gedachten verbinden met GOD, vragen of de Engelen kunnen komen en aan het huisdier vragen of het met de Engelen meegaat naar het Hemelrijk van de dieren.

Indien men zelf overlijdt dan ziet men zijn huisdieren weer terug.

Wanneer het huisdier naar het dierenhemelrijk is gegaan en men het mandje of iets dergelijks van het dier weg wil doen, dan graag in een schone vuilniszak bij het huisvuil zetten. Dan kan het worden opgehaald en worden verbrand in de vuilverbranding. De reden hiervan is dat de energie van het mandje zo teruggaat naar het hemelrijk voor de dieren zodat het huisdier zijn mandje dan in energievorm bij zich kan hebben.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 15 maart 2007