Fantasie bestaat niet

 
Als de heldervoelende mens naar de bioscoop gaat of televisie kijkt en allerlei energieën gewaar wordt of daar last van krijgt, dan heeft dit te maken met de energie van de positieve of negatieve krachtvelden van de film of het Tv-programma. De heldervoelende mens kan naar een positief programma of positieve film kijken en toch negatieve energieën waarnemen of voelen. Als het programma is ontstaan doordat de programmamaker negatief is ingesteld of negatief denkt door gedachten die van het negatieve komen, zitten er negatieve krachten aan dit programma. De heldervoelende mens reageert hierop.

Over films met fictieve onderwerpen (zoals science-fiction- of horrorfilms) wordt door de driedimensionaal denkende mens gezegd dat de dingen die daarin te zien zijn niet bestaan of op aarde aanwezig kunnen zijn. Alle gedachten die door de mens als fantasie worden benoemd, bestaan wel degelijk in de andere wereld, in het hiernamaals. Daar komen onder andere de gedachten vandaan.

Alles gebeurt eerst via de gedachten en dan pas de handelingen. De andere wereld kan alle vormen die hierin aanwezig zijn projecteren via de informatiekanalen van de gedachten die bij de mens kunnen binnenkomen. Dus als de kennis in de hogere sferen beduidend intelligenter is dan de mens op aarde, kan er informatie via de gedachten die de mens ontvangt via geesten, Lichtmeesters, Engelen en profeten, heel anders zijn dan we gewend zijn in de wereld van de materie.

Dit geldt ook voor mensen die in psychiatrische inrichtingen zitten en allerlei negatieve geesten, demonen en duivels zien. Deze zijn in het hiernamaals ook aanwezig, dus fantasie bestaat niet, er is meer tussen hemel en aarde.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 19 maart 2007