De aardbeving januari 2007 usa, dankwoord

 
De Goddelijke wereld onder leiding van Engel Michaël en Engel Gabriël, maar ook jullie Lichtmeesters bedanken diegenen die zich tijdens de meditatie van de afgelopen maanden in verbinding hebben gesteld met het Licht en contact hebben gemaakt met de negatieve
Velden, sferen, demonen en hierarchieën die gespecialiseerd zijn in aardbevingen met in het bijzonder het gebied United States of America.

De negatieve druk voor de maand Januari 2007 is afgenomen zoals jullie reeds vernomen hebben. De Goddelijke wereld is verheugd met het gedane werk wat jullie verricht hebben namens Het Licht.

Na het lezen van bovengenoemde kunnen jullie je, bijvoorbeeld tijdens de meditatie, in verbinding stellen met Engel Michaël en Engel Gabriël en voelen hoe verheugd de Engelenlegioenen zijn met wat jullie in werking gezet hebben. Zo boven zo beneden.

Verder kunnen jullie ook voorstellen hoe sterk de kracht van energie, meditatie en gedachtenkracht is en welke invloed dit zou hebben wanneer alle Lichtwerkers op aarde dit zouden doen.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 1 februari 2007