Meer kracht vanuit het licht voor de lichtwerkers

 
Na 13 april 2007 is er meer kracht vanuit het Licht voor de lichtwerkers op aarde beschikbaar. Dat houdt in dat de lichtwerkers meer ervaringen krijgen van de mogelijkheden vanuit het Licht (= God).

De lichtwerkers worden ook meer betrokken bij de planning vanuit het Licht qua Goddelijke energie-ervaringen of situaties die vanuit het Licht geregeld worden. Men kan spontaan in situaties terecht komen van automatische Goddelijke energie-overdracht tussen lichtwerkers onderling, van lichtwerkers naar dieren of van lichtwerkers naar gebieden op, in of rond de aarde. De lichtwerkers krijgen nu meer kansen om andere mensen tegen te komen die de ervaringen van de lichtwerkers een klein beetje gaan begrijpen.
 
Het Licht is nu via de Engelen en alle spirits van welke rangorde dan ook bezig om allerlei ervaringen vanuit het Licht tastbaar te maken. Zowel in de geest als in de materie. Het werk van opbouwen vanuit het Licht is begonnen op het aardse niveau (=3e dimensie).


Geniet van de positieve ervaringen vanuit het Licht. Na zo’n ervaring weet je wat het is en zie je het plan van Goddelijke innerlijke leiding.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 10 mei 2007