De slapende draken worden actief

 
De slapende draken worden actief, waaronder de draken van de bergen en rivieren (het water). De draken zijn de grote krachten van de halfgoden. Ze maken de weg vrij voor grote energieopruimingen voor wat niet meer vanuit het Licht voldoet. Het klimaat reageert er ook op. Verder maken de kosmische draken vanuit het Licht contact met de negatieve draken, zodat deze terug kunnen keren naar het Licht. Alle culturen hebben zo hun eigen kosmische profeten, halfgoden, heiligen en dieren.

De Goddelijke wereld is alles aan het activeren en wij als lichtwerkers kunnen nu allerlei ervaringen opdoen en inzichten krijgen met de draken. Zowel spiritueel als in het aardse.

In de nacht van 2 op 3 augustus 2007 werd CHAAS meegenomen naar de andere wereld en in het gebied van 24-13 werd er een vergadering gehouden tussen allerlei hooggeplaatste halfgoden van het Chinese gebied en hooggeplaatste Meesters van het gebied de United States of America. De vergadering ging over financiële instellingen in de U.S.A. Er was tijdens deze vergadering een verhoogde mate van alertheid. Dit was een zeer spannend moment in de aardse geschiedenis.

De Lichtmeesters, die aan het hoofd staan van banken en financiële instellingen, hadden tijdens de vergadering de kans om het aanbod  van de halfgoden aan te nemen en de kosmische contracten te ondertekenen wat betreft de condities van de Chinese halfgoden voor het overeind houden van deze instellingen en de Federal Reserve in de U.S.A.

Met andere woorden: via China en banken uit Hong Kong zullen de halfgoden de financiële instellingen in de U.S.A ondersteunen of overnemen. De Chinese invloeden van de Draak gaan op deze manier infiltreren in het bankwezen van Amerika en in een periode van 25 jaar zal het in handen zijn van de Chinezen.

Betreffend karma tussen China en the United States of America

Een paar honderd jaar  geleden dreven de families Rockefeller & Van der Bilt opiumhandel met China. Ze kochten opium in India en verkochten dit weer in China. Op een gegeven moment was 65% van de Chinese bevolking verslaafd. De families Rockefeller & Van der Bilt hebben met het verdiende geld banken opgericht. Achter de schermen zijn de triple A-rated banken en de Federal Reserve nog steeds eigendom van deze families.Nu komen de Chinezen terug in het gebied van U.S.A.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 9 augustus 2007