De crystal bollen in Genève en Loreley

 

De kristallen energie, periode van engel gabriel


In de periode van 12 t/m 20 juni 2007 zijn in Genève allerlei energiepoorten geopend die met de periode van Atlantis en Lemurië te maken hebben.

Zwitserland is het land van Lemurië en de energiepoorten die geopend zijn, hebben verbinding gemaakt met Atlantis en de Krakatau. Het meer van Genève is de kosmische as van de aarde die in verbinding staat met de vulkaan de Krakatau, Area Krakatau en Pantai Matahari. Pantai Matahari is het gebied waar in het jaar 1992 via CHAAS de oude en nieuwe energieën verbonden zijn aan de aarde om het nieuwe kosmische netwerk van het Licht te activeren voor de aarde. Het meer van Genève is het gebied van de energie van de vrede.

Op aanwijzing van Engel Gabriël zijn de hierboven genoemde energiepoorten geopend doormiddel van engelenenergiekokers en de zuivere geslepen kristal omkleed met 24 karaats goud (zie foto), die in bovengenoemde periode te water zijn gelaten. Hierdoor zijn de energieën van Engel Gabriël geactiveerd voor de kristallen periode. Engel Gabriël is het hoofd van alles wat met kristallen te maken heeft. Via deze kristallen en de kristallen energie worden verdere energieën uitgezuiverd. Het doel is dat alles wat te maken heeft met de kristalheldere periode voor de mens en de aarde kristalhelder en zuiver wordt.

Op vrijdag 22 juni is ook zo’n kristal bekleed met 24 karaats goud te water gelaten voor de koningin van de Loreley en Vater Rhein, waarna de energieën zijn geactiveerd en energiepoorten zijn geopend.

De Engelen hebben het bovengenoemde in werking gezet en geopend met medewerking van de lichtwerkers M.G. en T.T.
 
Indien men in meditatie contact maakt met deze kristallen, kan men de energie voelen of zien.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 13 augustus 2007