Emotioneel zware en sombere energie in het 4e kwartaal 2007

 
Voor veel Lichtwerkers wordt het soms zwaar in het 4e kwartaal 2007. Daar zijn een aantal redenen voor.

Als eerste moet er voor 2007 nog veel energie getransformeerd en geneutraliseerd worden. De hogere frequenties dienen zich zoals jullie weten aan en zijn volop bezig. Het negatieve komt steeds dichterbij en ook zichtbaar rond je ware kern.

Verder kan het ook betrekking hebben op persoonlijke spirituele groei. Zoals jullie weten wordt de geest en het bewustzijn gevoed door binnenkomende gedachten en gevoelens. Men krijgt ook gedachten binnen van het ego en het gevoel van het ego. Als het ego is samengesmolten met de geest en bewustzijn dan krijgt men geen gedachten en gevoel meer van het ego.

Daarnaast is de Goddelijke wereld bezig met het testen van de Lichtwerkers voor de volgende ronde. Men gaat van Lichtwerker naar Lichtstrijder tegen de duisternis. Doordat het Licht via de Lichtwerkers steeds dieper in de hiërarchieën van de duisternis doordringt, wordt het steeds moeilijker voor de Lichtwerkers. Verdere kenmerken waar het negatieve zich reeds mee bezig houdt, en versterkt gaat worden in het vierde kwartaal van 2007, zijn:
  • Er zullen lichtwerkers zijn die het spirituele niet meer zien zitten en weer een normaal leven zouden willen leiden.
  • Er zullen lichtwerkers zijn die denken dat het hun niets gebracht heeft op alle fronten en dat ze er niets mee opgeschoten zijn.
  • Er zullen lichtwerkers zijn die denken of geloven dat de Engelen waar CHAAS en de lichtwerkers mee werken niet sterk genoeg zijn.
  • Er zullen lichtwerkers zijn die denken en geloven dat het niet op deze manier moet. Maar op een manier van volledige Liefde zonder ergernissen of (emotionele) pijnen.
Diegenen die Strijders voor het Licht zijn kunnen bovengenoemde allemaal dragen.

N.B.: De Hoofdengel, Engel Michaël en Engel Gabriël hebben vanuit God zoveel kracht dat, als ze hun vleugels openslaan over de aardse wereld, alle mensen en de duisternis onder controle van deze Engelen staan. Ze kunnen de mensheid zo laten handelen zoals deze Engelen zouden willen. Maar op dit moment gebeurt het nog niet omdat de vrije wil heilig is. Bovengenoemde Engelen zijn overigens hetzelfde als Brahma, Shiva en Vishnu (Of Brahma, Shiva en Vishnu zijn hetzelfde als de bovengenoemde Engelen).

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 11 oktober 2007