De kraamkamers van de negatieve krachten

 
Op 16 juli 2007 om 14:13 uur te Eindhoven is de kosmische informatie vrijgegeven via de goedkeuring van de Hoofdengel en de engelen Michaël, Gabriël, Jophiël, Chamuël, Uriël, Zadkiël en Metatron wat betreft de negatieve kraamkamers van de negatieve krachten.

Alle negatieve dimensies in welke vorm dan ook, de negatieve 13 dimensies, de negatieve dimensies achter de nulzone en de negatieve dimensies vanuit het niets gebruiken deze kraamkamers om weer negatieve krachten aan te maken. Zij zijn steeds aan het werk om nieuwe krachten te scheppen om het Licht en de lichtwerkers tegen te werken. Alles wat de lichtwerkers schoonmaken en alles wat teruggestuurd wordt naar het Licht proberen deze krachten weer aan te vullen.

Deze krachten gaan te werk via de kraamkamers van de negatieve krachten: De vrouwelijke negatieve krachten baren heel veel foetussen. Deze foetussen worden bij vrouwen die op aarde in verwachting zijn ingebracht. Dit is de negatieve kant van het karma. Deze foetussen in energievorm groeien mee met de baby en vermengen zich met de zuivere energie van de baby.

Dit doen de negatieve krachten om hun netwerk uit te breiden en controle te krijgen over de mens. De mens kan dan gemanipuleerd worden via gedachten en gevoel. Dit is onder andere een besturingsmechanisme van de duivels, satans en negatieve krachten. Verder kunnen deze negatieve entiteiten kontakt opnemen met de grote kracht uit de negatieve hierarchie en om versterking vragen.

Let wel: Dit alles gaat gepaard onder de wet van Karma. Dus het bovengenoemde is goed nieuws, omdat het Licht aan het schoonmaken is om het Goddelijk plan door te laten gaan via de lichtwerkers. Zodra het collectieve bewustzijn hier notie van krijgt en gaat begrijpen, kan de negatieve spiraal van het negatieve karma doorbroken worden.

Degene die belangstelling heeft mee te werken om het negatieve te blokkeren kan deze informatie weer op dezelfde manier behandelen en activeren. Gebruik hiervoor de procedure van het loskoppelen van negatieve codes.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 16 juli 2007