Onderdrukte emoties komen via allerlei allergieën aan het licht

 
Er komen allerlei energieën aan het licht bij mensen die niet bewust bezig zijn met spiritualiteit. De reden hiervan is dat het trillingsgetal of de frequentie steeds hoger wordt. De mensen die niet bij zichzelf kunnen blijven, maar ook de mensen die nog niet bewust zijn van energie of van zichzelf, lopen op een gegeven moment vast.

De onderdrukte energie of emotie kan dan eventueel via allergieën tevoorschijn komen. De allergieën kunnen teruggaan tot in vorige levens. De geest (het bewustzijn) en het automatisch lichtlichaam nemen alle onderdrukte emoties, spanningen en ziektes op die nog niet zijn afgerond of doorlopen, waarna ze weer tot uiting komen in dit leven. Mensen die spiritueel bezig zijn komen dit op een gegeven moment tegen.

De lichtwerkers en lichtstrijders, en de groep die ook nog het negatieve gaan neutraliseren en transformeren, hebben of krijgen minder last van het bovengenoemde. Het jaar 2008 is het jaar van engel Gabriël. Dit betekent: uitzuiveren op allerlei niveaus.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 29 november 2007