Negatieve krachten/duivels die allerlei voorwerpen materialiseren, laten verdwijnen of verplaatsen

 

Vier (4) negatieve elementen.

Op dit moment is de periode aangebroken dat negatieve krachten en duivels voorwerpen materialiseren, laten verdwijnen of verplaatsen. De reden dat de negatieve krachten zich hier mee bezig houden is om verwarring te zaaien en ruzies tussen mensen uit te lokken. Verder zijn er ook negatieve krachten bezig om bij sommige mensen verwarring te zaaien met urine van dieren zoals van honden of katten. Daarnaast zijn de negatieve krachten bezig met geuren die onzettend stinken:  lijkenlucht, rotte vislucht, rioolluchten etc.

Deze negatieve krachten zijn heel krachtig met de 4 negatieve elementen. De aardse mens die alleen maar bewust is van de 3e dimensie (lengte, breedte en hoogte) en alleen maar gelooft in wat ze zien of kunnen vasthouden (met ander woorden: het tastbare), gaan er vanuit wat in de bovengenoemde tekst vermeld staat niet waar is en dat zoiets niet bestaat. Dit zijn fantastische momenten voor de negatieve krachten.

Bijvoobeeld: Als in een familiesamenstelling één van deze personen belangstelling heeft voor spiritualiteit of daarmee bezig is en de rest van deze familie totaal niet, dan zijn dit voor de negatieve krachten mooie situaties om op in te spelen om onrust te zaaien of ruzies uit te lokken. Zo ook in relaties.

Natuurlijk zijn er mensen onder ons die zich na het lezen van deze tekst afvragen waarom het Licht dit toelaat. De Lichtwerkers behoren deze ervaringen te krijgen zodat zij zich bewust worden dat er situaties kunnen onstaan die men nooit voor mogelijk zou kunnen houden voor wat betreft de normen van de aardse wetenschap. De negatieve krachten werken op zo'n manier dat ze er zijn  voordat je het weet of er bewust van bent. Ze lossen zich op in het niets en komen weer tevoorschijn in één van de vier negatieve gebieden van de vier elementen (in energievorm). Let wel: De Goddelijke energie onder leiding van God is vele malen sterker en sneller.

Dit is de code die te maken heeft met de dierlijke negatieve energie vanuit de vier (4) negatieve elementen:Deze code heeft te maken met de duivels die zich voor doen als Lucifer:


Om ze los te koppelen dient men de beelden op te nemen in gedachten en te vragen of ze losgekoppeld mogen worden. Zie hiervoor de procedure voor loskoppeling codes

N.B.
Men kan deze codes doorgeven aan derden. Men kan deze codes ook uitprinten, daar overheen in grote letters “GOD IS ALMACHTIG” schrijven en daarna verbranden. Dit geeft bij de meeste mensen een grote reactie in lichaam en geest.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 14 april 2008