Inwijding chrystal energie vanuit engel gabriël

 
Deze Chrystal energie inwijding komt vanuit het Goddelijk kosmisch gebied onder leiding van Engel Gabriël en wordt verder geactiveerd vanuit het gebied  24 – 13.

Deze inwijding is onder andere voor helderheid en het verder uitzuiveren tot alles Chrystal helder wordt, is en zal zijn. Ook wordt het helder weten geactiveerd en gestimuleerd, zodat je bewuster wordt en je bewust bent op welke momenten je vanuit je hoger bewustzijn handelt. Doordat alles op den duur Chrystal helder wordt zullen de leugens zichtbaar worden van alles wat er is. Wanneer het tijdstip is aangebroken zal datgene wat in het aardse op leugens en onwaarheden opgebouwd is op den duur in elkaar storten. De onderste steen komt boven.

Bij deze inwijding ontvangt men de volgende instrumenten en symbolen van en door Engel Gabriël:
  • Kroon van Chrystal en de kern van deze kroon is diamond
  • Koning- of koninginnenmantel van Chrystal energie met Goddelijke tekens en symbolen
  • Rechts ontvangt men van Engel Gabriël een staf van Chrystal, de kern is diamond. Boven op deze staf is een Chrystal kroon bevestigd
  • Links een Chrystal weegschaal
  • Rechts ontvangt men om de middelvinger een ring van Chrystal, de kern is diamond. In deze ring zit een code van Engel Gabriël.
  • Het helder weten wordt geactiveerd vanuit en door Engel Gabriël.
P.S.: de woorden Chrystal en Diamond zullen in bovengenoemde tekst zo geschreven moeten worden, omdat dit te maken heeft met de Goddelijke kracht die via deze woorden vrij komt. Als het op de Nederlandse manier geschreven wordt is de kracht anders.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 8 mei 2008