Codes van duivels & demonen genaamd ? b o r u m?

 
Lichtwerker “FR” had een droom en zag in letters geschreven de naam BORUM. Ze vroeg aan ons wat deze naam betekende. Toen we haar de betekenis van de naam gaven vonden de duivels en demonen dit niet leuk, waardoor ze een tegenaanval gingen doen en verder nog gaan doen. Doordat de duivels en demonen nu gaan reageren komt er veel informatie vrij omtrent deze naam BORUM en het duivelse gebied BORUM, genaamd BORUM. De Hoofd Engel en Engel Michaël en Engel Gabriël hebben ons veel informatie gegeven wat betreft de werkwijze van deze duistere, duivelse krachten.

De duivels van Borum hebben de volgende negatieve kwaliteiten:
 • Deze duivels kunnen veel van je gedachten lezen en horen wat je denkt, zodat ze gelijk tegenactie in werking zetten voor al datgene wat je je voorgenomen hebt of wat je dacht of van plan bent of was.
 • Deze duivels en demonen zitten ook te manipuleren in je gevoel en wakkeren soms verkeerde emoties aan waardoor je minder snel neutraal het probleem kunt analyseren.
 • De duivels en demonen laten je pijnen voelen in het lichaam in energievorm, sommige mensen zijn zich nog niet bewust dat energie ook pijn kan doen zonder dat er iets aan de hand is.
 • Deze duivels en demonen zijn ook bezig om je eigenwaarde naar beneden te halen en doen er alles aan dat je er in gaat geloven.
 • Soms voel je deze negatieve krachten, maar ze kunnen zich ook onzichtbaar maken.
 • Deze negatieve krachten zijn natuurlijk ook gespecialiseerd in irreële angsten.
 • Deze negatieve krachten breiden ook hun intelligentie uit. Als je al dingen doorhebt gaan ze uit een ander vaatje tappen en misbruiken jouw intelligentie.
 • Deze negatieve krachten kunnen ook wat bij je ingebracht hebben, zodat ze op afstand kunnen controleren en hun maatregelen kunnen treffen zodat je blokkeert in je dagelijkse leven. En/of lichamelijk: bijv. dat je stem van het ene op het andere moment wegvalt of dat je geen geluid kunt voortbrengen. ( je stem kwijt). Je keelchakra.
 • Verder alles wat te maken heeft om je vrije wil te blokkeren en manipuleren.
 • De negatieve krachten en energieën reageren op de naam BORUM. Zo gauw je deze naam denkt of zegt zijn ze er. Ook nu, als je dit leest.
 • De duivelse hiërarchieën genaamd BORUM, in velerlei vormen. Alle namen die je van BORUM kunt maken hebben te maken met deze duivelse krachten, dus: de letter B, de letter O, de letter R, de letter U en de letter M.
LET WEL: Bovengenoemde tekst is een aanvullende tekst voor Lichtwerkers en Lichtstrijders. Voor diegene die voor het eerst zulk een tekst leest hoeft niet te schrikken. Je bent altijd beschermt door het Licht/GOD, maar het is belangrijk dat je aan de gang gaat, ook al voel je je zelf nog geen Lichtwerker. Als je de codes gaat verbranden (zie aanvullende info) ben je al een Lichtwerker. Ook al surf je op internet en je komt deze pagina tegen op de site, dan kan ook jij deze codes verbranden. Alle hulp en bewustzijn hierop is belangrijk: voor jou, je omgeving en de wereld.CODES VERBRANDEN : Men kan deze codes uitprinten, daar overheen met grote letters “GOD IS ALMACHTIG” schrijven en daarna verbranden. Dit geeft bij de meeste mensen een grote reactie in lichaam en geest. Ook kan men vragen of deze codes losgekoppeld mogen worden door het op te nemen in gedachten en vragen of ze losgekoppeld mogen worden d.m.v de  procedure voor loskoppeling codes.

Ps: CHAAS heeft in opdracht van de Hoofd Engel en Engel Michaël en Engel Gabriël de codes met Goddelijke energie afgeschermd zodat nu deze code BORUM en variaties verankerd zijn aan het Licht/GOD.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 18 augustus 2008