Verschil tussen incarnatie en re-incarnatie

 

In de volksmond gebruiken veel mensen te pas en te onpas het woord re-incarnatie.

INCARNATIE:
Ieder mens die vanuit een speciaal area in één van de hemelgebieden naar de aarde afdaalt, wat wij als mens geboren worden noemen, incarneert.

RE-INCARNATIE:
Als de mens komt te overlijden en de geest van deze overleden persoon blijft dwalen hier op aarde en als deze geest dan weer een nieuw lichaam wil hebben, probeert deze geest bij een levend persoon binnen te dringen. Als dit dan lukt valt dit onder re-incarnatie.
Kortom, alle geesten die op de 40e dag meegaan met de Engelen (wat we hemelvaart noemen)en als deze geesten alle processen hebben doorlopen in de hemelgebieden en daarna de kans krijgen om weer naar de aarde te mogen afdalen in een nieuw lichaampje (baby), dit is incarneren.
Bij geesten die de aarde niet willen verlaten zijn er geesten bij (niet allemaal) die zo gehecht zijn aan de aarde dat ze persé een lichaam willen hebben. Als dit dan gelukt is, is dit re-incarnatie.
Re-incarnatie zijn meestal gevallen zoals schizofrenie, mensen die stemmen in hun hoofd horen/gespleten persoonlijkheid enzovoort. Soms wordt ook het lichaam overgenomen.
Verder komt het soms voor dat mensen jaren in coma liggen zogezegd. Dan is hun eigen geest naar achter gedrukt en een andere geest, die misschien in het ziekenhuis is overleden, is er in gekropen.
Maar deze geest heeft niet de kracht en de juiste frequenties om de normale lichaamsfuncties over te nemen. Er zijn te veel mogelijkheden om op te noemen.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 28 september 2008