Einde van de wereld, eiland bali indonesia

 

Vanaf  01-11-2008 tot en met 31-12-2012 is het een kritische periode voor het eiland BALI in Indonesia. Er zijn fanatieke groeperingen bezig die de Hindoe-religie willen verwijderen van BALI. Mocht dit gebeuren dan trekken de half Goden zich terug. Doordat de half Goden zich dan terug zouden trekken is het middelpunt van de aarde weg, dan nemen de negatieve krachten/duivels de aarde over omdat de half Goden zich teruggetrokken hebben.

Bovengenoemde is gebaseerd op de vrije wil van de mens. Mocht de mens willen dat de half Goden blijven op BALI en de mens ook de ceremonies in stand houdt, dan blijven de half Goden afdalen op die plekken op BALI die de half Goden hebben uitgekozen.

Deze trip oktober 2008 zijn door de Lichtwerkers weer over de 100 energiekokers vanuit het Licht geplaatst (en in de toekomst komen er nog meer) op die plekken op BALI die door de half Goden werden aangewezen om de kracht van het Goddelijk Licht te aarden en te versterken, naar gelang het Goddelijk plan, om de krachtmetingen met het negatieve goed te doorstaan zonder dat de wereld vernietigd wordt.

De komende jaren zullen er steeds meer Goddelijke energiepunten vanuit het Licht op BALI geactiveerd worden op de aangewezen plekken door de half Goden.
Waarom BALI belangrijk is: Daar wordt de Hindoe-religie nog steeds beoefend zoals het eens in werking gezet is en iedereen die op aarde geboren is, is Hindoe.
De eerste keer dat men hier op aarde geboren wordt/is als mens, wordt men altijd in de Hindoe-religie geboren.

Voor verdere informatie kan men zich tijdens meditatie verbinden met o.a :
ISHVARA
BRAHMA
DEWA SHIVA
DEWA VISHNU
DEWA SURYA

Indien er geen plek meer zou zijn waar de half Goden af kunnen dalen omdat de mens het niet wil, dan regeren de negatieve krachten via de mens. En de mens zet de vernietiging door omdat deze zelfde mens de handelingen gaat uitvoeren vanuit het negatieve en het negatieve is uit op vernietiging.
Waarom vernietiging, door de vernietiging van de wereld komt er een achterstand in het ontwikkelingsproces van de mens zodat het weer langer gaat duren om weer in het Hogerbewustzijn te komen. De negatieve krachten hebben dan weer tijd gewonnen,  zodat ze niet onder controle komen te staan van het Goddelijk Licht.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 10 november 2008