13 oktober 2008 nieuwe hiërarchie wall street new york

 

Door de Engelen is vanuit de Goddelijke wereld de energie, die met Wall Street te maken had, getransformeerd en gedeeltelijk schoongemaakt voor het installeren van de nieuwe hiërarchie, die mede gaat controleren vanuit het Licht alles wat met Wall Street NEW YORK te maken heeft naar gelang het Gouden Boek van de KARMA.

Doordat het Licht/de Goddelijke wereld actief geweest is, ook de Lichtwerkers zijn actief geweest namens het Licht, is er een soort paniek ontstaan omdat via het Licht/de Goddelijke wereld zuivere gedachten bij de mens binnenkomen ( via de Engel in deze mens). Door dit alles gaat de mens twijfelen omdat vele zekerheden geen zekerheid meer voor hun is op dat moment. ( aardse zekerheden).

Men ziet dat de kracht van de gedachten de aardse situatie aan het wankelen brengt. Als de gedachten die bij de mens binnenkomen zeggen dat alle aardse zekerheden goed zijn dan is het rustig en als er gedachten bij deze mensen binnenkomen die zeggen dat deze aardse zekerheden niet goed meer zijn gaat deze mens twijfelen en handelingen verrichten vanuit wat er op dat moment bij hun binnenkomt. ( of paniek).

Door dit alles gaan de mensen weer nadenken wat er nu eigenlijk gaande is en vanuit deze nieuwe situatie krijgt men weer veranderingen.

De kracht zit altijd in de ontvangen positieve gedachten vanuit het Licht/GOD.   Als de mens zich gaat bezinnen dat de kracht in het aardse ook gevormd wordt door de massa/het VOLK en als het VOLK deze kracht van de massa ter hand neemt vanuit de EENHEID in VERSCHEIDENHEID, dan heeft men weer de positieve macht en deze macht van het VOLK kan dan gaan delegeren.
Nu wordt het VOLK onderdrukt door de macht die het VOLK zelf gekozen heeft en mede ondersteund heeft door de beloofde voordelen en het gewin.

NOSTRADAMUS zei al: “Pas op voor de grote onderdrukker”.

De nieuwe afdeling van de Goddelijke hiërarchie vanuit gebied 24 – 13 wordt op 13 oktober 2008 om 13.00 uur geïnstalleerd, local time world-wide.

De Goddelijke wereld bedankt alle Lichtwerkers die aan bovengenoemde hebben meegeholpen om negatieve krachten op te ruimen die met bovengenoemde te maken hadden/heeft.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 12 oktober 2008