Jaar 2009

 

Wat betreft de energie voor het jaar 2009 is het weer verdere uitzuivering van de energieën en het verhogen van de frequentie/trilling energie/aarde.

De mensen in deze wereld zullen weer meer gaan voelen, zowel positief en/of negatief. Doordat de mensen meer gaan voelen in het gevoels lichaam en ook wat samenhangt met het menselijk lichaam zullen er weer meer gevallen aan het licht komen waar de mensen en de medische wereld geen antwoord op hebben.

Doordat de mensen meer heldervoelend worden/zijn en als er geen bewustzijn/kennis aanwezig is, dan wordt het voor deze mensen en de medische wereld een probleem.

Meer en meer mensen zullen last krijgen van energiepijnen in de energielagen. Dit voelt net zo als lichamelijke pijnen. Doordat de medische wereld dit niet kan constateren wordt het afgedaan als fantoompijnen, de psyche. Dit alles heeft te maken dat we op weg zijn naar het Hogerbewustzijn en vanuit het Hogerbewustzijn kunnen op al deze problemen/vragen een antwoord gegeven worden en/of genezing.

Ook zullen veel vrouwen het gevoel hebben dat ze zwanger zijn en het gevoel krijgen dat ze moeten baren (schijnzwanger). Over dit gebeuren/onderwerp wordt onder andere via deze site op een later tijdstip nog aanvullende informatie gegeven.

De aarde gaat zich verder schoon schudden. Dit uit zich weer in de vorm van aardbevingen en vulkaanuitbarstingen.

Verder komt er op Bali een heilige plek waar de Goddelijke wereld afdaalt gebaseerd op de Universele religie. Deze plek wordt aangewezen door de Goddelijke wereld.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 6 januari 2009