Grote chrystal geactiveerd in middelpunt van de aarde

 

Onder leiding van angel gabriel, vanuit de goddelijke wereld

Op 17 maart 2009, tijdstip 17.00 uur, is vanuit de Goddelijke wereld en vanuit één van de gebieden van  ANGEL GABRIEL , de Goddelijke CHRYSTAL- energie, een grote CHRYSTAL met een diameter van 130 meter in het middelpunt van de aarde geplaatst en geactiveerd.

Deze CHRYSTAL vervangt sommige Chrystallen die al eerder geplaatst waren door de jaren heen. Voor de overgebleven Chrystallen die overeenkomen volgens het plan vanuit de Goddelijke wereld zal deze grote CHRYSTAL een ondersteuning zijn voor het verhogen van de frequentie.

Verder zal deze grote CHRYSTAL door de jaren heen groter en groter worden, ook wat frequentie
betreft.

Doordat de frequentie steeds verhoogd wordt zullen er weer allerlei aardse situaties in de wereld aan het licht komen.

Verder zullen negatieve krachten, duivels, satans  hierdoor onrustiger worden en voor sommige mensen zullen deze negatieve krachten ook zichtbaar en/of tastbaar worden.

Voor de mensen die heldervoelend zijn zal het allemaal weer zwaarder aanvoelen, omdat deze heldervoelende mensen sneller reageren op de geplaatste CHRYSTAL en de daaraan verbonden verhoogde frequentie.

Indien men dit leest kan men de Goddelijke energie van deze CHRYSTAL voelen, men kan zich ook tijdens meditatie met deze CHRYSTAL verbinden.

Dit alles is het werk van de ANGELS onder leiding van ANGEL GABRIEL.

Bovengenoemde is goedgekeurd vanuit GOD en via de HOOFD ANGEL overgedragen aan ANGEL GABRIEL.

Ps. ANGEL, ANGELS en CHRYSTAL, dit is in opdracht vanuit de Goddelijke wereld dat het zó geschreven is. Dit in verband met de energie die er achter zit, vandaar.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 16 april 2009