Extreme moeheid

 

Er zijn veel mensen die last hebben van vermoeidheid. Indien men heldervoelend is kan men extreem moe zijn (vermoeidheid).

De moeheid kan verergeren. De reden hiervan is dat het steeds zwaarder wordt in die andere wereld wat weer een weerslag en/of weerkaatsing heeft in het aardse.

De mens/Geest is aangesloten op allerlei dimensies en ook op 13 dimensies positief en 13 dimensies negatief.

Indien er allerlei dingen gaande zijn, zoals een gevecht tussen negatief en positief voor de opruiming/ opschoning van allerlei negatieve energieën/duivels/satans, dan gaat dit gepaard met allerlei zware gevoelens die bij de mensen/Geesten binnenkomen, bewust en/of onbewust.

De Goddelijke wereld heeft ook instructies gegeven aan The ANGELS die in elk mens op aarde aanwezig zijn om mee te werken wat betreft opruiming/opschoning van negatieve krachten.

Doordat jullie Engel bezig is wanneer je slaapt en ook wel op andere tijden van de dag, vergt dit ook kracht van lichaam en Geest.
We weten allemaal dat  als we een droom gehad hebben die in onze beleving zwaar was, je ook moe wakker werd en men zegt dan meestal: ik ben weer flink bezig geweest in die andere wereld.
Voor sommige groepen van mensen gaat dit gewoon continue door. 

Indien men heldervoelend is en zich er bewust van is dat men voor het Licht/de Goddelijke wereld aan het werk is,  kunnen deze mensen/lichtwerkers soms extreem moe zijn.

Men kan er rekening mee houden dat het tot en met het jaar 2013 zwaar zal blijven, dus veel moeheid en extreme vermoeidheid.

Diegenen die zich niet met het Licht/GOD bezighouden kunnen sneller in stress geraken en/of burn-out of allerlei psychische verschijnselen gaan vertonen.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 25 mei 2009