HIëRARCHY DEVILS 'B E ë L Z E B U L'

 

KING OF THE DARK 'B E ë L Z E B U L'

"B E Ë L Z E B U L" wordt al aangeduid door GOD in de Bijbel in MATTHËUS hoofdstuk 12 vers 24.

De negatieve krachten van "B E Ë L Z E B U L" zijn krachtig. Ze zijn onder andere gespecialiseerd in het onzichtbaar maken/laten verdwijnen van allerlei informatie wat met "B E Ë L Z E B U L" te maken heeft. Verder alle informatie welke de richting opgaat naar deze hiërarchie of deze duivels/satans met de naam "B E Ë L Z E B U L" proberen ze met afleidingsmanoeuvres de informatie uit het geheugen van de mens/Geest te wissen en/of te blokkeren.  (vergeetachtig/ vergeten). "B E Ë L Z E B U L" heeft altijd geprobeerd om niet op te vallen.  "B E Ë L Z E B U L" is in alles gespecialiseerd en heeft een enorme vernietigingskracht.

Nu is de tijd aangebroken en door de Goddelijke wereld goedgekeurd vanaf heden  07-07-2009 om een begin te maken met het begin van de opruiming van deze omvangrijke negatieve krachten van “B E Ë L Z E B U L”.

Loskoppelen

Indien men bovengenoemde codes wil loskoppelen:
Maak in meditatie via je hart in gedachten contact met GOD en vraag of er een begin gemaakt kan worden om losgekoppeld te mogen worden van de duivels/satans/negatieve krachten en hiërarchieën van “B E Ë L Z E B U L”. Vraag via je hart in gedachten aan GOD, de Hoofd Engel en Engel Michaël en Engel Gabriël of je bevrijdt mag worden van alles wat te maken heeft met “B E Ë L Z E B U L” in welke vorm dan ook.

Verder: zeg in gedachten via je hart 13 keer de naam van “ B E Ë L Z E B U L”.

 1. "B E Ë L Z E B U L"
 2. "B E Ë L Z E B U L"
 3. "B E Ë L Z E B U L"
 4. "B E Ë L Z E B U L"
 5. "B E Ë L Z E B U L"
 6. "B E Ë L Z E B U L"
 7. "B E Ë L Z E B U L"
 8. "B E Ë L Z E B U L"
 9. "B E Ë L Z E B U L"
 10. "B E Ë L Z E B U L"
 11. "B E Ë L Z E B U L"
 12. "B E Ë L Z E B U L"
 13. "B E Ë L Z E B U L"

Deze tekst 13 keer beschrijven met: GOD IS ALMACHTIG  en daarna verbranden.

De mensen en/of Lichtwerkers die deze tekst over de duivel/satans “B E Ë L Z E B U L” verbranden hebben bescherming van Engel Michaël en Engel Gabriël. LET WEL: Men kan hierop een krachtige, lichamelijke reactie verwachten en in het begin lijkt het of men niet zoveel voelt en/of reactie heeft, maar de reactie daarna kan heftiger en krachtiger zijn dan men ooit van te voren verwacht heeft en/of had. Ps de Engelse woorden in deze tekst moeten blijven staan, dit is in verband met de energie.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 7 juli 2009