Dierenleed

 

Door de eeuwen heen is er altijd veel dierenleed geweest en ook heden ten dage is er nog veel dierenleed.

Zoals velen weten is het niet goed wat mensen dieren allemaal aandoen, ook dieren hebben emoties .

In de maand juli 2010 heeft de Goddelijke wereld de dierenrijken in het hiernamaals gezuiverd wat betreft dieren-emoties/angsten.

CHAAS zag dat de Angels met speciaal Goddelijk licht alle dieren in dat dierenrijk doorlichtten (scanden).  En alle emoties/angsten en energievervormingen (geestelijke vervormingen)  werden weer geheeld.

Maar CHAAS zag ook dat de energie van de angst teruggebracht werd naar die personen op aarde die deze dieren moedwillig leed aan gedaan hadden.

Verder werd ook de wet van de Karma omtrent bovengenoemde aangescherpt.

De mensen op aarde die de dieren in dit leven moedwillig leed toegebracht hebben en mochten deze dieren (dier) al in het hiernamaals vertoeven, deze zelfde mensen  zullen datgene gaan voelen wat de dieren gevoeld hebben.

LET WEL. Dit is geen straf vanuit de Goddelijke wereld, maar een bewustwording zodat men weet wat men heeft aangedaan.

Verder, de negatieve energie/duivels/satans en de negatieve geesten die voor de duivel/satan werken zullen de angstige energie voelen, omdat zij diegenen zijn die de gedachten in de mens/geest gelegd hebben en nu zien dat dezelfde negatieve duivels/satans zien dat ze nergens meer naar toe kunnen. (omdat ze bij de meeste mensen vastzitten/huizen).

Voor de mens/geest is het een bewustwording omdat ze van een angst af willen, niet wetend waar het vandaan komt.  De oplossing verkrijgt men alleen als men het verlichtend Goddelijk innerlijk pad volgt op weg naar je Hoger bewustzijn.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 3 augustus 2010