Ephrimvael de misleider

 

Er zijn world-wide namen van zogenaamde engelen in omloop die zich voordoen als ANGEL MICHAEL.

Ook zijn er verhalen in omloop dat er engelen zijn die hoger in aanzien zijn en meer kracht ter beschikking hebben dan ANGEL MICHAEL en ANGEL GABRIEL.

Ondergetekende heeft informatie ontvangen van de organisatie "Almine". Deze informatie die verspreid wordt voldoet niet aan het niveau vanuit de GODDELIJKE WERELD.

ANGEL MICHAEL en zijn ANGELS, en via de ANGELS in de Lichtwerkers/Strijders vanuit het LICHT tegen de duisternis, zijn bezig met opruiming/transformeren van het negatieve.

Als de ANGELS het negatieve bevechten voelen heldervoelende mensen automatisch de onrust en ook dat ze aangevallen worden door het negatieve. Uiteraard zijn ze beschermd. De mensheid moet zich hiervan ook bewust worden. Zonder bewustwording is er geen verandering.

De spirits waar "Almine" zich mee bezig houdt verdraaien de GODDELIJKE WAARHEID.

De spirits van "Almine" hebben als motto dat de mensen kunnen zich verbinden via codes en spreuken met de spirits die zich voordoen als engelen. Zodra deze mensen zich verbonden hebben met het dagelijks ritueel krijgen ze in ruil hiervoor bescherming terug en worden deze mensen niet lastig gevallen door negatieve krachten (satans/duivels).

LET WEL: Diegenen die het negatieve/de duivels/satans niet gaan opruimen/transformeren zullen meestal met rust gelaten worden (er zijn uitzonderingen.) Dus deze categorie mensen denkt dat het helpt. Ja,volgens de aardse denkwijze wel, maar vanuit de GODDELIJK WERELD niet !!!

De spirits van "Almine" hebben het over vrede en harmonie, de woorden kloppen wel, maar dit is misleiding.

MISLEIDING: de spirits "Almine"

DE REDEN: De hiërarchieën van de negatieve krachten/duivels/satans zijn aan het VERLIEZEN. Nu proberen ze grote groepen van de mensheid zand in hun ogen te strooien, onder het motto van bescherming, harmonie en vrede. De reden is: DAN WORDEN DEZE NEGATIEVE KRACHTEN ZOGEZEGD NIET OPGERUIMD (ze proberen buiten schot te blijven.)

CONCLUSIE: Die mensen, die zich hier bewust mee inlaten, kiezen voor de duivels/satans.

Diegenen die zich veel verbonden hebben met de codes/spreuken info "almine" zijn verbonden aan deze duivels/satans. (Soms moeilijk van los te komen, want dan worden deze duivels/satans kwaad.) Verder zijn er teveel verschillen om op te noemen.

P.S.: Waarom zou GOD ANGEL MICHAEL een andere naam geven? Sinds mensenheugenis is deze naam bekend en qua collectief bewustzijn krachtig. Indien ANGEL MICHAEL zijn naam zou veranderen zal het collectief bewustzijn ontkracht worden. Ten opzichte van de wereldbevolking is de naam Ephrimvael onbekend, dus geen collectieve kracht. De GODDELIJKE WERELD laat bovengenoemde allemaal toe, alles is gebaseerd op de VRIJE WIL, een ieder moet zich verantwoorden voor dat gene waar men van bewust is!

Zie hieronder INFO "Almine", aan U is de keus.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 5 mei 2014