Bursat

 

BURSAT is een negatieve kracht uit de voorportalen van het beest. Deze kracht is o.a. gespecialiseerd in vernieling/verwoesting, verdraaiingen en manipulatie van het gevoel.

Het beest in de aarde wordt in meerdere heilige boeken genoemd.

Het beest heeft allerlei vormen en kan allerlei vormen aannemen en zich voordoen in allerlei vormen.

De negatieve rijken/werelden/hiërarchieën van het beest zijn wijd vertakt in en vanuit de tussen- werelden en verbonden aan de aarde en mensheid. De negatieve rijken/werelden/hiërarchieën van het beest zijn ook gevestigd in de aarde zelf.

De negatieve rijken/werelden/hiërarchieën van het beest zijn ook aangesloten aan en op de mens, met als doel via gevoel en gedachten manipulatie de Geest van de mens tot slaaf te maken. De meeste Geesten/mensen zijn al reeds slaaf van bovengenoemde. De negatieve rijken/werelden/hiërarchieën van het beest reageren heftig op het Licht vanuit de Goddelijke wereld. Dit heeft tot gevolg dat de Geest/mens hierop geestelijk reageert. Diegenen die er geen bewustzijn op hebben denken dat ze geestelijke klachten hebben en/of geestelijk niet in orde zijn. Toenemende psychische klachten zullen sterk toenemen onder de bevolking.

BURSAT:

Indien men wat voor de aarde en/of voor zich zelf wil doen kan men een begin maken met het loskoppelen.

Loskoppelen:

Maak in meditatie via je hart in gedachten contact met GOD en vraag of er een begin gemaakt kan worden voor loskoppeling van BURSAT o.a: Vraag via je hart in gedachten aan GOD, de Hoofd Engel, Engel Michaël en Engel Gabriël of je bevrijd mag worden van BURSAT o.a. Verder: Zeg in gedachten via je hart 13 keer de naam van:

 1. BURSAT IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN o.a.
 2. BURSAT IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN o.a.
 3. BURSAT IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN o.a.
 4. BURSAT IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN o.a.
 5. BURSAT IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN o.a.
 6. BURSAT IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN o.a.
 7. BURSAT IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN o.a.
 8. BURSAT IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN o.a.
 9. BURSAT IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN o.a.
 10. BURSAT IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN o.a.
 11. BURSAT IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN o.a.
 12. BURSAT IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN o.a.
 13. BURSAT IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN o.a.

Deze tekst 13 keer beschrijven met : GOD IS ALMACHTIG en daarna verbranden. De mensen en/of Lichtwerkers die deze tekst over BURSAT verbranden, hebben bescherming van Engel Michaël en Engel Gabriël.

Let wel: Men kan hierop een krachtige lichamelijke reactie verwachten

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 2 juli 2018