IRAM DEI-ARSYADHUPA LEX

 

IRAM DEI ARSYADHUPA LEX

Op 01-04-2019 is door de Goddelijke Wereld de energy betreft IRAM DEI in werking gezet en bekrachtigd. Dit betekent dat de negatieve krachten die de WET van de KARMA niet respecteren, opgeruimd gaan worden door THE ANGELS. Op 01-04-2019 is door de Goddelijke Wereld de ARSYADHUPA LEX in werking gezet en bekrachtigd. Dit betekent dat de negatieve krachten die de WET van de KARMA niet respecteren, opgeruimd gaan worden door THE ANGELS. De Goddelijke Wereld heeft na een testperiode deze ontkrachting toegestaan, mede in het eerste jaar van ARMAGEDDON.

Loskoppelen:

Maak in meditatie via je hart in gedachten contact met GOD en vraag of er een begin gemaakt kan worden voor de loskoppeling van de NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN. Vraag via je hart in gedachten aan GOD, de Hoofd Engel, Engel Michaël en Engel Gabriël of je bevrijd mag worden van de NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN. Verder: Zeg in gedachten via je hart 13 keer de naam van:

 1. DE NEGATIEVE KRACHTEN DIE AAN DE MENS/GEEST/ZIEL etc VASTZITTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN, DIE DE WET VAN DE KARMA NIET RESPECTEREN, OF DEZE LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAEL & ANGEL GABRIEL.
 2. DE NEGATIEVE KRACHTEN DIE AAN DE MENS/GEEST/ZIEL etc VASTZITTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN, DIE DE WET VAN DE KARMA NIET RESPECTEREN, OF DEZE LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAEL & ANGEL GABRIEL.
 3. DE NEGATIEVE KRACHTEN DIE AAN DE MENS/GEEST/ZIEL etc VASTZITTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN, DIE DE WET VAN DE KARMA NIET RESPECTEREN, OF DEZE LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAEL & ANGEL GABRIEL.
 4. DE NEGATIEVE KRACHTEN DIE AAN DE MENS/GEEST/ZIEL etc VASTZITTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN, DIE DE WET VAN DE KARMA NIET RESPECTEREN, OF DEZE LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAEL & ANGEL GABRIEL.
 5. DE NEGATIEVE KRACHTEN DIE AAN DE MENS/GEEST/ZIEL etc VASTZITTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN, DIE DE WET VAN DE KARMA NIET RESPECTEREN, OF DEZE LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAEL & ANGEL GABRIEL.
 6. DE NEGATIEVE KRACHTEN DIE AAN DE MENS/GEEST/ZIEL etc VASTZITTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN, DIE DE WET VAN DE KARMA NIET RESPECTEREN, OF DEZE LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAEL & ANGEL GABRIEL.
 7. DE NEGATIEVE KRACHTEN DIE AAN DE MENS/GEEST/ZIEL etc VASTZITTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN, DIE DE WET VAN DE KARMA NIET RESPECTEREN, OF DEZE LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAEL & ANGEL GABRIEL.
 8. DE NEGATIEVE KRACHTEN DIE AAN DE MENS/GEEST/ZIEL etc VASTZITTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN, DIE DE WET VAN DE KARMA NIET RESPECTEREN, OF DEZE LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAEL & ANGEL GABRIEL.
 9. DE NEGATIEVE KRACHTEN DIE AAN DE MENS/GEEST/ZIEL etc VASTZITTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN, DIE DE WET VAN DE KARMA NIET RESPECTEREN, OF DEZE LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAEL & ANGEL GABRIEL.
 10. DE NEGATIEVE KRACHTEN DIE AAN DE MENS/GEEST/ZIEL etc VASTZITTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN, DIE DE WET VAN DE KARMA NIET RESPECTEREN, OF DEZE LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAEL & ANGEL GABRIEL.
 11. DE NEGATIEVE KRACHTEN DIE AAN DE MENS/GEEST/ZIEL etc VASTZITTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN, DIE DE WET VAN DE KARMA NIET RESPECTEREN, OF DEZE LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAEL & ANGEL GABRIEL.
 12. DE NEGATIEVE KRACHTEN DIE AAN DE MENS/GEEST/ZIEL etc VASTZITTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN, DIE DE WET VAN DE KARMA NIET RESPECTEREN, OF DEZE LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAEL & ANGEL GABRIEL.
 13. DE NEGATIEVE KRACHTEN DIE AAN DE MENS/GEEST/ZIEL etc VASTZITTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN, DIE DE WET VAN DE KARMA NIET RESPECTEREN, OF DEZE LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAEL & ANGEL GABRIEL.

Deze tekst 13 keer beschrijven met : GOD IS ALMACHTIG en daarna verbranden. De mensen en/of Lichtwerkers die deze tekst over de NEGATIEVE KRACHTEN DIE AAN DE MENS/GEES/ZIEL VASTZITTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN verbranden, hebben bescherming van Engel Michaël en Engel Gabriël.

Let wel: Men kan hierop een krachtige lichamelijke reactie verwachten

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 3 april 2019