Inwijding Elysium 24-13

 

Deze inwijding staat onder controle van en vanuit DE GODDELIJKE WERELD 24-13.

Bij deze inwijding ELYSIUM 24-13 worden de energykanalen meer geopend. Deze inwijding heeft als doel dat men innerlijk meer gedragen wordt vanuit het LICHT in deze Geestelijk zware periode, genaamd ARMAGEDDON. Verder kan men door deze inwijding meer inspiratie ontvangen, om zodoende meer bewust te worden van je pad naar / in je Hogere Zelf. Het pad van de Sikh Dharma.

Des te meer men bewust wordt, des te sneller de bewustwording zich kan ontwikkelen van het Hoger Bewustzijn in het ZIJN. Vanuit de Bewustwording van het Hogere Zelf ontstaat van daaruit het Hoger Bewustzijn in het ZIJN.

Diegenen die deze inwijding ondergaan zullen meer Geestelijke ondersteuning kunnen / mogen ontvangen om je terzijde te staan en / of zullen eventueel een versterkt zuiver gevoel ontvangen, om een helder onderscheid te kunnen maken om tot de juiste beslissingen te komen van wat voldoet vanuit HET LICHT.

Deze inwijding heeft tevens als doel om stoorzenders en / of negatieve kopieën die zich als de Heilige Geest voordoen te kunnen waarnemen en versneld bewust te kunnen worden wat betreft het onderscheid tussen bewustzijn en Hoger Bewustzijn in het ZIJN.

Diegenen die deze inwijding ondergaan zullen de instrumentaria ontvangen als volgt:

  • Kroon ELYSIUM 24-13
  • Gouden scepter ELYSIUM 24-13
  • Gouden HART ELYSIUM 24-13

Verder kunnen er eventueel extra instrumenten ontvangen worden tijdens de inwijding welke door de GODDELIJKE WERELD 24-13 geactiveerd worden voor de persoon in kwestie die de inwijding ondergaat.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 2 april 2019