Het ontstaan van HET BEEST en de 99 negatieve Angels die werken voor HET BEEST

 

HET ONTSTAAN VAN BEEST :

 

DE  99  NEGATIEVE ANGELS DIE WERKEN VOOR HET BEEST ;

EVA was de eerste die misleid werd door HET BEEST.

De negatieve kracht die aan de mensheid vast zit is versterkt en vermeerderd via de mens en diens Geest/bewustzijn .

Er zijn anno 2019 meer dan 7.5 miljard mensen op de Aarde, men kan dus wel nagaan hoe deze negatieve kracht versterkt en toegenomen is.

HET BEEST kan geen energy produceren of aanmaken, het kan enkel energy afpikken.

HET BEEST manipuleert de Geest/bewustzijn van de mens om hen zodoende handelingen te laten doen namens het BEEST. Op deze manier wordt HET BEEST steeds versterkt.

De Geest/bewustzijn van de mens is zich heden ten dagen niet bewust van het feit dat hij/zij bespeeld en misleid wordt, dit is o.a. ook de kracht van HET BEEST.


CODES  VAN  HET  BEEST


HET BEEST wat op de Aarde actief is, wordt in meerdere heilige boeken genoemd.

HET BEEST heeft allerlei vormen en kan allerlei vormen aannemen en zich voordoen in allerlei vormen.

De negatieve rijken/werelden/hiërarchieën van HET BEEST zijn wijd vertakt in en vanuit de tussenwerelden en verbonden aan de Aarde en de mensheid.
De negatieve rijken/werelden/hiërarchieën van HET BEEST zijn ook gevestigd in de Aarde zelf.

De negatieve rijken/werelden/hiërarchieën van HET BEEST zijn ook aangesloten  aan en op de mens, met als doel om via manipulatie van diens gevoel en gedachten de Geest van de mens tot slaaf te maken.
De meeste Geesten/mensen zijn al reeds slaaf van bovengenoemde.

De negatieve rijken/werelden/hiërarchieën van HET BEEST reageren heftig op het Licht vanuit de Goddelijke Wereld.

Dit heeft tot gevolg dat de Geest/mens hier geestelijk op reageert. Diegenen die hier geen bewustzijn op hebben denken dat ze geestelijke klachten hebben en/of geestelijk niet in orde zijn.
Psychische klachten zullen sterk toenemen onder de bevolking .

HET BEEST in allerlei vormen en namen o.a:

•     DE NEGATIEVE DRAAK
•     DE DRAAK MET MEERDERE KOPPEN (van 1 kop t/m 13 koppen)
•     MA − ROC
•     BERTELEMEOS
•     666 − 666 − 666
•     DUIVELS / SATANS

HET BEEST  IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN;

Indien men wat voor de Aarde en/of voor zich zelf wil doen kan men een begin maken met het loskoppelen van deze energy.

Loskoppelen:
Maak in meditatie via je hart in gedachten contact met GOD en vraag of er een begin gemaakt kan worden voor de loskoppeling van HET BEEST  IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

Vraag via je hart in gedachten aan GOD, de Hoofd Engel, Engel Michaël en Engel Gabriël of er een BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE  VAN DE ENERGY EN DE MACHT VAN DE  99 NEGATIEVE ANGELS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT  HET BEEST  IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

Verder: Zeg in gedachten via je hart 13 keer :

1)WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE  VAN DE ENERGY EN DE MACHT VAN DE  99 NEGATIEVE ANGELS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST  IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.
2) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE  VAN DE ENERGY EN DE MACHT VAN DE  99 NEGATIEVE ANGELS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST  IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.
3) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE  VAN DE ENERGY EN DE MACHT VAN DE  99 NEGATIEVE ANGELS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST  IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.
4) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE  VAN DE ENERGY EN DE MACHT VAN DE  99 NEGATIEVE ANGELS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST  IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.
5) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE  VAN DE ENERGY EN DE MACHT VAN DE  99 NEGATIEVE ANGELS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST  IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.
6) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE  VAN DE ENERGY EN DE MACHT VAN DE  99 NEGATIEVE ANGELS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST  IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.
7) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE  VAN DE ENERGY EN DE MACHT VAN DE  99 NEGATIEVE ANGELS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST  IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.
8) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE  VAN DE ENERGY EN DE MACHT VAN DE  99 NEGATIEVE ANGELS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST  IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.
9) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE  VAN DE ENERGY EN DE MACHT VAN DE  99 NEGATIEVE ANGELS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST  IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.
10) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE  VAN DE ENERGY EN DE MACHT VAN DE  99 NEGATIEVE ANGELS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST  IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.
11) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE  VAN DE ENERGY EN DE MACHT VAN DE  99 NEGATIEVE ANGELS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST  IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.
12) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE  VAN DE ENERGY EN DE MACHT VAN DE  99 NEGATIEVE ANGELS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST  IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.
13) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE  VAN DE ENERGY EN DE MACHT VAN DE  99 NEGATIEVE ANGELS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST  IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

Deze tekst 13 keer beschrijven met : GOD IS ALMACHTIG en daarna verbranden.

De mensen en/of Lichtwerkers die deze tekst over  “DE VRAAG OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE  VAN DE ENERGY EN DE MACHT VAN DE  99 NEGATIEVE ANGELS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST  IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN“ verbranden, hebben bescherming van Engel Michaël en Engel Gabriël.

Let wel:
Men kan hierop een krachtige lichamelijke reactie verwachten.

PS:      op 9 april 2012 werd de speciale Goddelijke energy en planning in werking gezet ter bestrijding van HET BEEST  IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 5 september 2019