RHYE: ÉÉN VAN DE NAMEN EN BIJHORENDE GEBIEDEN WAARACHTER HET BEEST ZICH VERSCHUILT:

 


EVA was de eerste mens die misleid werd door HET BEEST.

De negatieve kracht die aan de mensheid vast zit is versterkt en vermeerderd via de mens en diens Geest/bewustzijn .

Er zijn anno 2021 meer dan 7.5 miljard mensen op de Aarde, men kan dus wel nagaan hoe deze negatieve kracht versterkt en toegenomen is.

HET BEEST kan geen energy produceren of aanmaken, het kan enkel energy afpikken. Als mensen een handeling doen die vanuit het negatieve is ,wordt de energy van het negatieve namelijk versterkt.

HET BEEST manipuleert de Geest/bewustzijn van de mens om hen zodoende handelingen te laten doen namens het BEEST. Op deze manier wordt HET BEEST steeds versterkt. Eén van de specialiteiten van HET BEEST is de misleiding van het mooie gevoel of om een gevoel van liefde en blijheid bij de mensheid te activeren wat uit de negatieve werelden komt.

De Geest/bewustzijn van de mens is zich heden ten dagen niet bewust van het feit dat hij/zij bespeeld en misleid wordt, dit is o.a. ook de kracht van HET BEEST.

CODES VAN HET BEEST

HET BEEST wat op de Aarde actief is, wordt in meerdere heilige boeken genoemd.

HET BEEST heeft allerlei vormen en kan allerlei vormen en namen aannemen en zich ook voordoen onder allerlei vormen en namen.

De negatieve rijken/werelden/hiërarchieën van HET BEEST zijn wijd vertakt in en vanuit de tussenwerelden en verbonden aan de Aarde en de mensheid. De negatieve rijken/werelden/hiërarchieën van HET BEEST zijn ook gevestigd in de Aarde zelf.

De negatieve rijken/werelden/hiërarchieën van HET BEEST zijn ook aangesloten aan en op de mens, met als doel om via manipulatie van diens gevoel en gedachten de Geest van de mens tot slaaf te maken. De meeste Geesten/mensen zijn al reeds slaaf van bovengenoemde.

De negatieve rijken/werelden/hiërarchieën van HET BEEST reageren heftig op het Licht vanuit de Goddelijke Wereld.

Dit heeft tot gevolg dat de Geest/mens hier geestelijk op reageert. Diegenen die hier geen bewustzijn op hebben denken dat ze geestelijke klachten hebben en/of geestelijk niet in orde zijn.

Psychische klachten zullen sterk toenemen onder de bevolking .

HET BEEST in allerlei vormen en namen o.a.:

*DE NEGATIEVE DRAAK *DE DRAAK MET MEERDERE KOPPEN (van 1 kop t/m 13 koppen) *MA - ROC *BERTELEMEOS *666 - 666 - 666 *DUIVELS / SATANS *RHYE

HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN;

Indien men wat voor de Aarde en/of voor zichzelf wil doen kan men een begin maken met het loskoppelen van deze energy.

Loskoppelen:
Maak in meditatie via je hart in gedachten contact met GOD en vraag of er een begin gemaakt kan worden voor de loskoppeling van HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

Vraag via je hart in gedachten aan GOD, de HOOFDENGEL, ANGEL MICHAEL en ANGEL GABRIËL of er een BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE EN LOSKOPPELING VAN DE ENERGY VAN HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN,o.a. THE SEVEN SEAS OF RHYE.

Verder: Zeg in gedachten via je hart 13 keer:

1)WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE EN LOSKOPPELING VAN DE ENERGY VAN HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN, o.a. THE SEVEN SEAS OF RHYE.
2) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE EN LOSKOPPELING VAN DE ENERGY VAN HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN,o.a. THE SEVEN SEAS OF RHYE.
3) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE EN LOSKOPPELING VAN DE ENERGY VAN HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN,o.a. THE SEVEN SEAS OF RHYE.
4) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE EN LOSKOPPELING VAN DE ENERGY VAN HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN,o.a. THE SEVEN SEAS OF RHYE.
5) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE EN LOSKOPPELING VAN DE ENERGY VAN HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN,o.a. THE SEVEN SEAS OF RHYE.
6) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE EN LOSKOPPELING VAN DE ENERGY VAN HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN,o.a. THE SEVEN SEAS OF RHYE.
7) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE EN LOSKOPPELING VAN DE ENERGY VAN HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN,o.a. THE SEVEN SEAS OF RHYE.
8) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE EN LOSKOPPELING VAN DE ENERGY VAN HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN,o.a. THE SEVEN SEAS OF RHYE.
9) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE EN LOSKOPPELING VAN DE ENERGY VAN HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN,o.a. THE SEVEN SEAS OF RHYE.
10) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE EN LOSKOPPELING VAN DE ENERGY VAN HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN,o.a. THE SEVEN SEAS OF RHYE.
11) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE EN LOSKOPPELING VAN DE ENERGY VAN HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN,o.a. THE SEVEN SEAS OF RHYE.
12) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE EN LOSKOPPELING VAN DE ENERGY VAN HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN,o.a. THE SEVEN SEAS OF RHYE.
13) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE EN LOSKOPPELING VAN DE ENERGY VAN HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN,o.a. THE SEVEN SEAS OF RHYE.

Deze tekst 13 keer beschrijven met: GOD IS ALMACHTIG en daarna verbranden.

De mensen en/of Lichtwerkers die deze tekst over “DE VRAAG OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE EN LOSKOPPELING VAN DE ENERGY VAN HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN, o.a. THE SEVEN SEAS OF RHYE” verbranden, hebben bescherming van ANGEL MICHAEL en ANGEL GABRIËL.

Let wel:
Men kan hierop een krachtige lichamelijke reactie verwachten.

PS: op 9 april 2012 werd de speciale Goddelijke energy en planning in werking gezet ter bestrijding van HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 4 januari 2021