LOSKOPPELEN VAN NEGATIEVE ENERGY EN ACTIVEREN VAN DE GODDELIJKE POSITIEVE ENERGY TER .....

 


LOSKOPPELEN VAN NEGATIEVE ENERGY EN ACTIVEREN VAN DE GODDELIJKE POSITIEVE ENERGY TER BEVORDERING VAN DE WERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM.

IMMUNITEIT:
het IMMUUN zijn. Het Latijnse woord immunis betekent ‘vrij van/vrijgesteld van’. Het immuunsysteem houdt het menselijk lichaam vrij van ziekte en indringers als bacteriën, virussen en schimmels.

Het fysieke lichaam reageert als het in balans is op indringers en past zich aan aan verschillende weersomstandigheden. Wanneer er een reactie veroorzaakt wordt in het fysieke lichaam en zodoende ook in de energy, wordt het afweersysteem/immuunsysteem in werking gezet en wordt de immuniteit van het fysieke lichaam vergroot.

Noot: Men kan het immuunsysteem mede helpen versterken door kortstondige blootstelling aan koud water (enkele seconden), afwisselend aan de verschillende zijden van het lichaam (bijvoorbeeld bij de slapen). Door kortstondige blootstelling aan koud water wordt het afweersysteem geprikkeld, wat op termijn een positief effect kan hebben op het immuunsysteem.

LOSKOPPELEN VAN NEGATIEVE ENERGY EN ACTIVEREN VAN DE GODDELIJKE POSITIEVE ENERGY TER BEVORDERING VAN DE WERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM;

Indien men wat voor de Aarde en/of voor zichzelf wil doen kan men een begin maken met de vraag tot het loskoppelen en transformeren van deze energy.

Loskoppelen:
Maak in meditatie via je hart in gedachten contact met GOD en vraag of er een begin gemaakt kan worden voor de loskoppeling van alle NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE DE WERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM BLOKKEREN.

Vraag via je hart in gedachten aan GOD, de HOOFDENGEL, ANGEL MICHAEL en ANGEL GABRIEL of er een BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE DE WERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM BLOKKEREN.

Verder: Zeg in gedachten via je hart 13 keer:

1) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE DE WERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM BLOKKEREN.

2) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE DE WERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM BLOKKEREN. .

3) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE DE WERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM BLOKKEREN. .

4) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE DE WERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM BLOKKEREN. .

5) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE DE WERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM BLOKKEREN. .

6) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE DE WERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM BLOKKEREN. .

7) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE DE WERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM BLOKKEREN. .

8) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE DE WERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM BLOKKEREN. .

9) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE DE WERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM BLOKKEREN. .

10) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE DE WERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM BLOKKEREN. .

11) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE DE WERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM BLOKKEREN. .

12) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE DE WERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM BLOKKEREN. .

13) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE DE WERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM BLOKKEREN. .

Verder:

1) VRAAG AAN DE GODDELIJKE WERELD OF DE POSITIEVE GODDELIJKE ESCULAAP, HET GOUDEN LOGO CHAAS 24-13 EN EEN GOUDEN FILTER VANUIT HET LICHT GEACTIVEERD MAG WORDEN IN JOUW BLOED EN KLIEREN. .

2) VRAAG AAN DE GODDELIJKE WERELD OF DE POSITIEVE GODDELIJKE ESCULAAP, HET GOUDEN LOGO CHAAS 24-13 EN EEN GOUDEN FILTER VANUIT HET LICHT GEACTIVEERD MAG WORDEN IN JOUW BLOED EN KLIEREN. .

3) VRAAG AAN DE GODDELIJKE WERELD OF DE POSITIEVE GODDELIJKE ESCULAAP, HET GOUDEN LOGO CHAAS 24-13 EN EEN GOUDEN FILTER VANUIT HET LICHT GEACTIVEERD MAG WORDEN IN JOUW BLOED EN KLIEREN. .

4) VRAAG AAN DE GODDELIJKE WERELD OF DE POSITIEVE GODDELIJKE ESCULAAP, HET GOUDEN LOGO CHAAS 24-13 EN EEN GOUDEN FILTER VANUIT HET LICHT GEACTIVEERD MAG WORDEN IN JOUW BLOED EN KLIEREN.

5) VRAAG AAN DE GODDELIJKE WERELD OF DE POSITIEVE GODDELIJKE ESCULAAP, HET GOUDEN LOGO CHAAS 24-13 EN EEN GOUDEN FILTER VANUIT HET LICHT GEACTIVEERD MAG WORDEN IN JOUW BLOED EN KLIEREN. .

6) VRAAG AAN DE GODDELIJKE WERELD OF DE POSITIEVE GODDELIJKE ESCULAAP, HET GOUDEN LOGO CHAAS 24-13 EN EEN GOUDEN FILTER VANUIT HET LICHT GEACTIVEERD MAG WORDEN IN JOUW BLOED EN KLIEREN. .

7) VRAAG AAN DE GODDELIJKE WERELD OF DE POSITIEVE GODDELIJKE ESCULAAP, HET GOUDEN LOGO CHAAS 24-13 EN EEN GOUDEN FILTER VANUIT HET LICHT GEACTIVEERD MAG WORDEN IN JOUW BLOED EN KLIEREN. .

8) VRAAG AAN DE GODDELIJKE WERELD OF DE POSITIEVE GODDELIJKE ESCULAAP, HET GOUDEN LOGO CHAAS 24-13 EN EEN GOUDEN FILTER VANUIT HET LICHT GEACTIVEERD MAG WORDEN IN JOUW BLOED EN KLIEREN. .

9) VRAAG AAN DE GODDELIJKE WERELD OF DE POSITIEVE GODDELIJKE ESCULAAP, HET GOUDEN LOGO CHAAS 24-13 EN EEN GOUDEN FILTER VANUIT HET LICHT GEACTIVEERD MAG WORDEN IN JOUW BLOED EN KLIEREN. .

10) VRAAG AAN DE GODDELIJKE WERELD OF DE POSITIEVE GODDELIJKE ESCULAAP, HET GOUDEN LOGO CHAAS 24-13 EN EEN GOUDEN FILTER VANUIT HET LICHT GEACTIVEERD MAG WORDEN IN JOUW BLOED EN KLIEREN. .

11) VRAAG AAN DE GODDELIJKE WERELD OF DE POSITIEVE GODDELIJKE ESCULAAP, HET GOUDEN LOGO CHAAS 24-13 EN EEN GOUDEN FILTER VANUIT HET LICHT GEACTIVEERD MAG WORDEN IN JOUW BLOED EN KLIEREN. .

12) VRAAG AAN DE GODDELIJKE WERELD OF DE POSITIEVE GODDELIJKE ESCULAAP, HET GOUDEN LOGO CHAAS 24-13 EN EEN GOUDEN FILTER VANUIT HET LICHT GEACTIVEERD MAG WORDEN IN JOUW BLOED EN KLIEREN. .

13) VRAAG AAN DE GODDELIJKE WERELD OF DE POSITIEVE GODDELIJKE ESCULAAP, HET GOUDEN LOGO CHAAS 24-13 EN EEN GOUDEN FILTER VANUIT HET LICHT GEACTIVEERD MAG WORDEN IN JOUW BLOED EN KLIEREN.

Deze volledige code 13 keer beschrijven met: GOD IS ALMACHTIG.

Deze volledige code 13 keer beschrijven met uw voor- en achternaam.

LET OP:

Na het beschrijven van deze volledige code deze opvouwen en daarna inrollen in de onderstaande positieve CODE vanuit CHAAS 24 - 13 en daarna het geheel verbranden.

De mensen en/of Lichtwerkers die deze tekst over “DE VRAAG OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE DE WERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM BLOKKEREN” verbranden, hebben bescherming van ANGEL MICHAEL en ANGEL GABRIEL.

Let wel: Men kan hierop een krachtige lichamelijke reactie verwachten.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 21 april 2021