De kracht van gedachten

 

We gaan wat betreft spiritualiteit een nieuwe fase in. In deze nieuwe fase moet de mensheid het verschil kunnen voelen en weten tussen positieve en negatieve energie. Zij kan negatieve energie transformeren naar positieve energie. Het doel is ook dat wij dit in aardse taal/woorden kunnen uitleggen.

Als de mensen zich ervan bewust worden dat zij deze positieve en negatieve energieën kunnen voelen, gaat er een nieuwe wereld voor hen open. na enige ervaring en training in het voelen en waarnemen van energie, is het de kunst om dit alles om te zetten in woorden. Nadat men de energie en/of waarnemingen een plaats heeft gegeven in het dagelijks leven, kan men deze ook gebruiken om verdere ervaringen op te doen en dit weer om te zetten in kennis/weten.

Alle handelingen komen voort uit de gedachten. Vandaag is het resultaat van gisteren. Wil men verbetering in de huidige situatie, dan moet men vanaf heden de gedachten en daarmee ook de dagelijkse handelingen veranderen. Doordat men anders handelt, is ook de uitkomst anders; Het begint dus bij de gedachten (gedachten-handelen). 

Als ik u nu vraag: wat is in dit leven uw eerste jeugdherinnering? Weet u het al? Zoals u ziet begint het leven bij uw eerste gedachte! Al uw handelingen komen hieruit voort. Alle problemen kunnen worden opgelost door anders te gaan denken. Nu denkt u misschien, wat heeft dit met negatieve energie te maken? Echter, let wel, het negatieve heeft invloed op onze gedachten. Daarom moet men ervaringen krijgen met allerlei soorten energievelden. Deze ervaringen kunnen alleen door spiritualiteit worden verkregen.

Vandaag maakt u kennis met een zeer hoge energie (=hoge trilling) om bepaalde ervaringen op te doen voor spirituele bewustwording in dit nieuwe tijdperk, dat wij de 4e dimensie noemen.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 20 maart 1999