DE NEGATIEVE GEBIEDEN VAN HELLEHONDEN HIËRARCHIE 0 ZERO TOT EN MET 13

 

Loskoppeling:

Deze code gaat van kracht 17/05/2023.

Maak in meditatie via je Hart in gedachten contact met GOD en vraag toestemming aan de Goddelijke Wereld of er een BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE EN LOSKOPPELING VAN DE NEGATIEVE GEBIEDEN VAN HELLEHONDEN HIËRARCHIËN 0 ZERO TOT EN MET 13.

Vraag via je Hart in gedachten aan GOD, de HOOFDENGEL, ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL of je BEVRIJD MAG WORDEN VAN DE NEGATIEVE GEBIEDEN VAN HELLEHONDEN HIËRARCHIE 0 ZERO TOT EN MET 13 en of een BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE GEBIEDEN VAN HELLEHONDEN HIËRARCHIËN 0 ZERO TOT EN MET 13.

Verder: Zeg in gedachten via je Hart 13 keer:

1. WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE GEBIEDEN VAN HELLEHONDEN HIËRARCHIËN 0 ZERO TOT EN MET 13.
2. WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE GEBIEDEN VAN HELLEHONDEN HIËRARCHIËN 0 ZERO TOT EN MET 13.
3. WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE GEBIEDEN VAN HELLEHONDEN HIËRARCHIËN 0 ZERO TOT EN MET 13.
4. WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE GEBIEDEN VAN HELLEHONDEN HIËRARCHIËN 0 ZERO TOT EN MET 13.
5. WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE GEBIEDEN VAN HELLEHONDEN HIËRARCHIËN 0 ZERO TOT EN MET 13.
6. WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE GEBIEDEN VAN HELLEHONDEN HIËRARCHIËN 0 ZERO TOT EN MET 13.

7. WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE GEBIEDEN VAN HELLEHONDEN HIËRARCHIËN 0 ZERO TOT EN MET 13.
8. WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE GEBIEDEN VAN HELLEHONDEN HIËRARCHIËN 0 ZERO TOT EN MET 13.
9. WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE GEBIEDEN VAN HELLEHONDEN HIËRARCHIËN 0 ZERO TOT EN MET 13.
10. WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE GEBIEDEN VAN HELLEHONDEN HIËRARCHIËN 0 ZERO TOT EN MET 13.
11. WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE GEBIEDEN VAN HELLEHONDEN HIËRARCHIËN 0 ZERO TOT EN MET 13.
12. WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE GEBIEDEN VAN HELLEHONDEN HIËRARCHIËN 0 ZERO TOT EN MET 13.
13. WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE GEBIEDEN VAN HELLEHONDEN HIËRARCHIËN 0 ZERO TOT EN MET 13.

Deze tekst en illustratie 13 keer beschrijven met GOD IS ALMACHTIG en 13 keer uw volledige naam en daarna verbranden.

De mensen en/of Lichtwerkers die deze tekst en illustratie van DE NEGATIEVE GEBIEDEN VAN HELLEHONDEN HIËRARCHIËN 0 ZERO TOT EN MET 13 verbranden, hebben bescherming van ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

Let wel: Men kan hierop een krachtige lichamelijke reactie verwachten.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 16 mei 2023