Bartholomeus 666

 


De negatieve krachten onder de naam "Bartholomeus 666" zijn gespecialiseerd in het creëren van energetische blokkades in de energievorm teer in de mens die ervoor zorgen dat de Hogere frequenties vanuit Het LICHT niet door kunnen stromen in de mens zijn energieveld/lichamen/etc.

Deze krachten blokkeren de mens in hun gevoel. De mensen die last hebben van deze krachten hebben het gevoel niks tot zeer weinig en/of niet volledig te kunnen voelen. Voor deze mensen kan het lijken alsof ze in staat zijn om tot een bepaald stukje in zichzelf te kunnen voelen en als het gevoel vervolgens dieper gaat ze het kwijt raken. De energie achter het gevoel raakt de blokkade van teer wat maakt dat deze personen hun gevoelsbeleving wordt uitgeschakeld. Let op: het is dus niet zo dat de Hogere frequentie van Energy van/vanuit het Hogere niet doorstroomt, de personen die last hebben van deze krachten kunnen dit alleen niet zo ervaren.

De mensen die last hebben van deze krachten kunnen het gevoel hebben dat Het LICHT niet door de blokkade van teer heen kan, wanneer deze mensen dit geloven wordt de energetische blokkade in deze mensen verder versterkt. De mensen die last hebben van deze krachten hebben vaak het gevoel dat niks zin heeft en ervaren vaak een sterk gevoel van ontmoediging dat het niet anders kan en zal worden.

Indien men wat voor de Aarde en/of voor zichzelf wil doen kan men een begin maken met het loskoppelen.

Loskoppelen:

Deze code gaat van kracht 07.10.2023

Maak in meditatie via je Hart in gedachten contact met GOD en vraag of er een begin gemaakt kan worden met de loskoppeling van de negatieve krachten, duivels/satans onder de naam Bartholomeus 666, inclusief alle negatieve krachten, duivels/satans die zich voordoen als Bartholomeus 999.

Vraag via je hart in gedachten aan GOD, de HOOFDENGEL, ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL of er een BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN MET DE TRANSFORMATIE VAN ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS ONDER DE NAAM BARTHOLOMEUS 666 (INCLUSIEF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN DIE ZICH VOORDOEN ALS BARTHOLOMEUS 999) DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN.

Verder: Zeg in gedachten via je Hart 13 keer:

1 WE VRAGEN OF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS ONDER DE NAAM BARTHOLOMEUS 666, INCLUSIEF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS DIE ZICH VOORDOEN ALS BARTHOLOMEUS 999, DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

2 WE VRAGEN OF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS ONDER DE NAAM BARTHOLOMEUS 666, INCLUSIEF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS DIE ZICH VOORDOEN ALS BARTHOLOMEUS 999, DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

3 WE VRAGEN OF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS ONDER DE NAAM BARTHOLOMEUS 666, INCLUSIEF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS DIE ZICH VOORDOEN ALS BARTHOLOMEUS 999, DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

4 WE VRAGEN OF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS ONDER DE NAAM BARTHOLOMEUS 666, INCLUSIEF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS DIE ZICH VOORDOEN ALS BARTHOLOMEUS 999, DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

5 WE VRAGEN OF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS ONDER DE NAAM BARTHOLOMEUS 666, INCLUSIEF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS DIE ZICH VOORDOEN ALS BARTHOLOMEUS 999, DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

6 WE VRAGEN OF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS ONDER DE NAAM BARTHOLOMEUS 666, INCLUSIEF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS DIE ZICH VOORDOEN ALS BARTHOLOMEUS 999, DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

7 WE VRAGEN OF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS ONDER DE NAAM BARTHOLOMEUS 666, INCLUSIEF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS DIE ZICH VOORDOEN ALS BARTHOLOMEUS 999, DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

8 WE VRAGEN OF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS ONDER DE NAAM BARTHOLOMEUS 666, INCLUSIEF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS DIE ZICH VOORDOEN ALS BARTHOLOMEUS 999, DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

9 WE VRAGEN OF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS ONDER DE NAAM BARTHOLOMEUS 666, INCLUSIEF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS DIE ZICH VOORDOEN ALS BARTHOLOMEUS 999, DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

10 WE VRAGEN OF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS ONDER DE NAAM BARTHOLOMEUS 666, INCLUSIEF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS DIE ZICH VOORDOEN ALS BARTHOLOMEUS 999, DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

11 WE VRAGEN OF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS ONDER DE NAAM BARTHOLOMEUS 666, INCLUSIEF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS DIE ZICH VOORDOEN ALS BARTHOLOMEUS 999, DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

12 WE VRAGEN OF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS ONDER DE NAAM BARTHOLOMEUS 666, INCLUSIEF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS DIE ZICH VOORDOEN ALS BARTHOLOMEUS 999, DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

13 WE VRAGEN OF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS ONDER DE NAAM BARTHOLOMEUS 666, INCLUSIEF ALLE NEGATIEVE KRACHTEN, DUIVELS/SATANS DIE ZICH VOORDOEN ALS BARTHOLOMEUS 999, DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

Deze tekst 13 keer beschrijven met GOD IS ALMACHTIG en 13 keer jouw volledige naam en daarna verbranden.

De mensen en/of Lichtwerkers die deze tekst over "BARTHOLOMEUS 666" verbranden, hebben bescherming van ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

Let wel: Men kan hierop een krachtige lichamelijke en/of geestelijke reactie verwachten.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 13 september 2023