Kaki lurah semar

 

De betekenis van deze naam is "voet van GOD".

Ondergetekende heeft regelmatig contact met "KAKI LURAH SEMAR" en nu heeft ook Ratu Siliwangi contact gehad met deze Kosmische figuur.

KAKI LURAH SEMAR is voor JAVA een mythologische figuur/symbool, hij is een aanknopingsfiguur in de sferen voor spirituele mensen (Dukuns) in Indonesia.

Zijn functie is om informatie door te geven aan de spirituele mensen in Indonesia voor wat betreft de planning etc, etc. Hij zit ook aan bepaalde KRISSEN gekoppeld en via deze KRISSEN kunnen spirituele mensen contact met hem krijgen. Er zijn ook sterkere spirituele mensen op Aarde die zonder deze attributen/Krissen contact met hem kunnen krijgen.

KAKI LURAH SEMAR:

  •  Mythologische figuur.
  •  Werkgebied JAVA, spreekt hoog-JAVAANS. 
  •  Werkgebied sferen/5e dimensie,  dimensie en werk vanuit de 7e dimensie. 
  •  De Engelen werken vanuit de 7e dimensie voor de planning voor de Aarde.
     KAKI LURAH SEMAR krijgt zijn instructies van deze Engelen o.l.v. Engel Michael en  Engel Gabriel.  Verder heeft deze mythologische figuur veel Kosmische kracht ter beschikking vanuit de 6e dimensie. 
  •  Hij is lief en geduldig en komt voor in de WAJANG-WERELD.

In meditatie kan men vragen aan GOD of het mogelijk is om met KAKI LURAH SEMAR in contact te komen. Mocht dit in het Goddelijk plan voorkomen, dan kan men hem voelen en/of zien en/of hij verschijnt in een droom.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Indonesia, 2 mei 2003