Mustika mira de lima

 

De legende van de rode steen

In 1985 heeft iemand tegen mij gezegd dat Lik een persoon zou ontmoeten met een rode steen...

Tijdens mijn verblijf in Indonesia in mei vorig jaar was men op zoek naar een rode steen, de MUSTIKA MIRA DE LIMA. De regering van Indonesia bleek deze steen te zoeken.

Op een spirituele bijeenkomst werd duidelijk dat Pandji Surya RA deze steen in zijn bezit had. Hij liet mij de steen zien en vertelde dat hij spiritueel nog geen permissie had gekregen dat de steen rood mocht worden. We hebben zijn huis schoongemaakt en een Regenboogenergie geplaatst en vervolgens ben ik terug naar Nederland gegaan.

In november kwam ik terug naar Indonesia. Na een bezoek in Banten vroeg Pandji Surya RA of ik met hem mee naar zijn huis wilde gaan. Hij belde zijn vrouw op om te vragen of ze kon gaan bidden. Zij moest 1000 maal de Naam van GOD zeggen in een speciaal gebed. Het gebed duurde 2 uur.

Bij hem thuis schonk Pandji drie glazen water in en hij legde de rode steen in één van de glazen water. De steen begon te reageren en de glazen water werden alle drie rood (rode energie in opdracht van de Goddelijke Bron zelf). We hebben het water gedronken. Pandji vertelde dat de steen rood werd sinds wij elkaar ontmoet hadden.

Sindsdien belt Pandji mij bij speciale bijeenkomsten op, of ik aan Boven wil vragen of de steen rood mag worden en hoeveel glazen water er gebruikt moeten worden. De steen mag niet verkocht worden.

Er is maar één steen in de wereld die rood wordt. Bij de MUSTIKA MIRA DE LIMA horen nog vijf andere steentjes. De steen is bedoeld als extra bewijs voor wat belangrijk is voor de missie van Indonesia.

Pandji Surya RA heeft deze steen spiritueel gekregen. Vergelijk bijvoorbeeld de staf van Mozes, de verschijning van Maria in Lourdes of de zwarte steen in de Kaba van Mohammed. Elke religie heeft zo zijn bewijs.

Dit is een van de legendes die in werking worden gezet voor Indonesia.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, juni 2001