Gods plan voor indonesia

 

(vanaf het jaar 2000 tot en met het jaar 2005)

1e fase

Nadat de negatieve energieën (de zwaarste kalibers) die vanuit de negatieve kosmische regeringen gestuurd en geactiveerd worden losgekoppeld zijn, zal de Kosmische Regering in Indonesia compleet zijn.

De Kosmische Regering bestaat uit mensen die van zeer hoge incarnatie zijn en die Gods Plan voor de aarde kunnen ontvangen en uitleggen.

De Regering wordt als volgt samengesteld:

  • 6 spirituele adviseurs voor religies.
  • 6 spirituele adviseurs voor economie/projecten.
  • QUINT, de persoon waar de wereld op wacht.

Dit is een voorbeeld voor de wereld. De Kosmische Regering gaat de aardse regering van Indonesia adviseren. De regering van Indonesia zal alles uitvoeren wat deze Kosmische Regering voorschrijft.

De 27 spirituele hoofden/27 provincies van Indonesia zijn verbonden aan deze Kosmische Regering.

Op dit moment zijn de spirituele mensen al aan het bouwen. De plaats is JONGGOL op Java. De foto's zijn een jaar geleden genomen, eind dit jaar komen er nieuwe foto's.

De komende jaren zal het mogelijk zijn om via spirituele vakantiereizen deze plek te bezoeken.

De spirituele mensen wachten op een persoon die al verschillende keren in menselijke vorm daar is geweest.

Wij noemen nu een paar namen van deze persoon: WALL TUNGGAL, RATU ADIL, KAKI LURAH SEMAR, CHRISTUS, KRISNA, MAITREYA, NABI SERAK.

Deze persoon komt onder een nieuwe naam terug voor de wereld. Gods Plan voor Indonesia 1 Nederland speelt een grote rol in het kosmische gebeuren en voor Indonesia.

Op dit moment kunnen wij U geen verdere kosmische mededelingen doen, de reden hiervoor is dat men het op dit moment niet begrijpt. Doordat men het niet begrijpt krijgt men misverstanden. Het kost veel energie om deze misverstanden te ontzenuwen en op dit moment moet men de energie goed benutten.

Wij kunnen U wel mededelen dat de CHRISTUS terug is op aarde als mens. Deze persoon werkt in stilte totdat de Vader hem opdracht geeft voor actie op het juiste moment.

Waarom denkt U dat de mensen in Nederland en de rest van de wereld zo bezig zijn om zich spiritueel te ontwikkelen; dit is de voorbereiding zodat de Lichtwerkers/uitverkorenen de persoon kunnen herkennen.

Daarom is de nieuwe generatie hoog ontwikkeld, anders kan men de alomvattende belofte niet herkennen dat de persoon terug is op aarde.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, december 1999