Codes van het oude egypte / piramides

 

Geheime codes/aansluitingen op mensen van buitenaardse wezens/stelsels

Manipulatie op de vrije wil van de mens op aarde van buitenaardse stelsels die niet mee willen werken met het goddelijk plan voor de aarde.

Deze verkeerd draaiende Kosmische schijf / code zet de negatieve scheppende kracht vanuit de duisternis in werking via gedachten en gevoel in het aardse / 3e dimensie.

De code:

Ontkoppeling:

De opdracht vanuit het licht onder leiding van engel Michaël en engel Gabriël is het volgende:

  1. Concentreer u en neem de geheime tekens goed in u op.
  2. Denk aan GOD en en vraag in gedachten aan GOD of deze geheime codes van buitenaardse stelsels losgekoppeld mogen worden uit uw geestelijke lichamen, energielichamen, fysieke lichaam, cellen, hormomen en DNA. (9x)
  3. Vraag aan GOD of alle energieën uit vroegere levens die nog van u in deze stelsels aanwezig zijn, of deze schoomgemaakt kunnen worden en teruggezet kunnen worden volgens het plan van GOD / het Licht. (9x)
  4. Voor degenen die van deze codes losgekoppeld willen worden: Ga in meditatie en/of bid en zeg in gedachten het volgende: "Ja, ik wil." (9x)
  5. Alles wat deze code verdraaid heeft van welk leven en/of energie dan ook wordt teruggedraaid (9x) volgens het gouden boek van de persoon die dit leest.

Nu gaan de engelen-legioenen van engel Michaël en engel Gabriël aan het werk volgens het Goddelijke Plan vanuit GOD / het Licht om bij u de codes los te koppelen die losgekoppeld mogen worden. Dit kan bij sommige mensen een heftige reactie teweegbrengen (lichamelijk en/of geestelijk).

De stelsels/sferen die samenwerken met de duisternis komen via deze codes/aansluitingen binnen via gedachten en gevoel. Zodra deze aansluitingen losgekoppeld worden kunnen ze niet meer zoveel manipuleren via gedachten en gevoel bij de mens op aarde.

Jullie zullen het verschil voelen als ze losgekoppeld zijn. Verder zijn de engelen ook bezig om deze codes los te koppelen van de aarde.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 17 juni 2003