3e negatieve code, vrijgegeven op 27 maart 2003

 

Geheime codes/aansluitingen op mensen van buitenaardse wezens/stelsels

Manipulatie op de vrije wil van de mens op aarde van buitenaardse stelsels die niet mee willen werken met het goddelijk plan voor de aarde.

CHAAS heeft contact met de persoon in kwestie die bezocht wordt/is door buitenaardse wezens. Deze persoon wil alleen met haar initialen M.M. genoemd worden. CHAAS heeft in samenwerking met deze persoon M.M. de 3e code ontvangen.

Alle stelsels van buitenaardse wezens werken al mee met het grote plan vanuit God/het Licht. Er zijn nog afsplitsingen van deze buitenaardse wezens die zich gebundeld hebben en samenwerken met de eenheden vanuit de duisternis/negatieve sferen/negatieve energieën.

Deze negatieve code wordt gebruikt door alle buitenaardse wezens/stelsels die niet mee willen werken met het Goddelijke plan vanuit het Licht voor de aarde.

Deze verkeerd draaiende Kosmische schijf / code zet de negatieve scheppende kracht vanuit de duisternis in werking via gedachten en gevoel in het aardse / 3e dimensie.

De Code:

Negatieve scheppende Kosmische schijf o.a vanuit "Origalon"

Loskoppeling:

U kont losgekoppeld worden van deze negatieve codes door de procedure van loskoppeling codes te volgen. Jullie zullen het verschil voelen als ze losgekoppeld zijn. Verder zijn de engelen ook bezig om deze codes los te koppelen van de aarde.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 1 april 2003