1e en 2e negatieve code

 

Geheime codes/aansluitingen op mensen van buitenaardse wezens/stelsels

Manipulatie op de vrije wil van de mens op aarde van buitenaardse stelsels die niet mee willen werken met het goddelijk plan voor de aarde.

CHAAS heeft contact met de persoon in kwestie die bezocht is door buitenaardse wezens. CHAAS had al enkele weken geleden tegen deze persoon gezegd dat zij onbewust contact had met buitenaardse stelsels/wezens omdat zij erg last had van lichamelijke pijnen (zij is heldervoelend).

Deze maand (maart 2003) zijn er buitenaardse wezens verschenen bij verschillende personen in Nederland.

Bij bovengenoemde persoon zijn er twee verschillende wezens/stelsels te voorschijn gekomen, o.a.: Buitenaardse wezens in zilveren/aluminium pakken en buitenaardse wezens in het groen.

De persoon die bezocht werd zag de geheime tekens/codes die met deze buitenaardse wezens/stelsels te maken hadden. De buitenaardse wezens zeiden tegen haar dat ze met rust gelaten zou worden als ze deze geheime tekens/codes tegen niemand zou vertellen. De persoon in kwestie heeft deze geheime tekens/codes aan CHAAS 24-13 doorgegeven om te controleren of deze goed zijn/waren.

Geheime codes/tekens:

Deze geheime codes van deze buitenaardse wezens/stelsels voldoen niet meer aan de nieuwe Kosmische Wetten vanuit de Hiërarchie het nieuwe Jeruzalem en de Hiërarchie vanuit GOD. Alle stelsels van buitenaardse wezens werken al mee met het grote Plan vanuit GOD/het Licht. Er zijn nog afsplitsingen van deze buitenaardse wezens die zich gebundeld hebben en samenwerken met de eenheden vanuit de duisternis/negatieve sferen/Energieën.

De codes:

Loskoppeling:

U kont losgekoppeld worden van deze negatieve codes door de procedure van loskoppeling codes te volgen. Jullie zullen het verschil voelen als ze losgekoppeld zijn. Verder zijn de engelen ook bezig om deze codes los te koppelen van de aarde.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 17 maart 2003