Ervaringen inwijdingen/workshop

 

Ik ben Carla de Jonge. Tijdens mijn eerste inwijding op 12 april 2000 vroeg ik hulp voor mijn verkramptheid en spanning in mijn lichaam, angst voor intimiteit en daardoor het steeds in mijn hoofd zitten. CHAAS vertelde mij dat dit met een (of meerdere?) vorig leven te maken had en heeft mij na mijn inwijding op een matras laten liggen waar ik bleef liggen tot hij met alle inwijdingen klaar was. Twee maanden later schreef ik hem dat de spanning en verkramping alleen maar erger was geworden. Dit was normaal vertelde hij door de telefoon, " alles" moet eerst verergeren voor je het los kunt laten. Eind juni ontving ik mijn tweede inwijding en mijn spanningen en verkramping waren er nog steeds, maar ja, wat wil je, waar je eigenlijk je hele leven al last van hebt kun je niet zomaar 1,2,3, loslaten.

16 september j.l. hadden we een workshop. Al vanaf het begin dat CHAAS de kring afging om te vragen wat wij voelden, voelde ik angsten, spanning en onrust. Dit ging zo eigenlijk de hele dag door en ik begreep op een gegeven ogenblik dat er bij mij aan de angsten gewerkt werd door de Engelen. Ongeveer 2 dagen na de workshop word ik 's morgens langzaamaan wakker en tot mijn stomme verbazing voelde ik mij uit de angst getild worden in een rustige meditatieve energie (ik kan het niet anders uitleggen). Ik heb lang gewacht om het aan iemand te vertellen omdat ik bang was dat dit gevoel tijdelijk zou zijn. CHAAS sprak ik weer op 7 oktober toen ik mijn derde inwijding kreeg en hij mij vroeg of ik mijn verhaal voor de web-site op schrift wilde zetten.

Ik heb het heerlijke gevoel nog steeds, het voelt als een deur/poort die geopend is om contact te kunnen gaan maken met mijn eigen innerlijk. Als ik in dit gevoel ga zitten kan ik mijn denken/ piekeren uit gaan schakelen en het naar binnen gaan voelt als het komen in een schatkamer van waaruit wonderlijke dingen kunnen gaan gebeuren zoals bijv. een éénwordingsgevoel. Als ik naar binnen ga is het ook alsof ik dingen weet en voel vanuit een andere dimensie.

Ik ben heel blij dat ik via Henk en Betty Koopmans uit 'sHeerenberg met CHAAS in contact ben mogen komen. Mooi dat op mijn leeftijd het leven er steeds mooier uit mag gaan zien.

Carla de Jonge

Plaats onbekend, 30 oktober 2002