God's engelen-energie spiegelbed

 

Dit bed is een onderdeel van het kosmische plan voor de aarde, om via de engelen die aanwezig zijn in aanraking te komen met de Goddelijke energie. De engelen-energie wordt door de goddelijke energie begeleid vanuit de Shamballa. Zodra een persoon op het bed gaat liggen wordt er zoveel mogelijk negatieve energie bij deze persoon weggehaald, daarvoor in de plaats komt er schone Goddelijke energie.

Doordat er schone energie bij de persoon is ingebracht reageert het lichaam positief. Als het lichaam van de persoon 100% schoon zou zijn dan zou hij geen klachten hebben, hij zou 100% gezond zijn. Met andere woorden, als de mens ervaringen krijgt via de energie en hij weet wat de energie doet dan weet hij ook wat het probleem is of was. Deze energie kunnen wij voelen via ons hart en het hart weet wat het is. Dit kan men niet van de ene op de andere dag leren, wij moeten eerst onze innerlijke taal leren en er 100% op vertrouwen.

Mensen die hier meer over willen weten, kunnen onder begeleiding van iemand die deze ervaring al heeft, kennis maken met het engelen-energiebed. Op deze bedden worden ook in energievorm spirituele operaties uitgevoerd door de engelen, mocht dat nodig zijn voor de persoon die op dat moment op het bed ligt. Verder wordt deze nieuwe kennis/weten vertaald in het aardse.

In de nabije toekomst kunnen wij de negatieve energieën in kaart brengen die in verband staan met de ziektebeelden die nu op aarde aanwezig zijn. Zodra de mens op aarde zich inlaat met het hogere via zijn hoger bewustzijn en hij al zijn zintuigen gebruikt en weet wat al zijn zintuigen aan het doen zijn, kunnen wij als mens integreren met ons hogere zelf. Ons hogere zelf staat in verbinding met de Goddelijke bron. Als men volledig bewust in verbinding staat met de Goddelijke bron, dan is dit het hoger bewustzijn (4e dimensie). Dan denk je anders dan anderen en je ziet oplossingen die anderen niet zien. Verder zie je aan anderen welk bewustzijnsniveau ze hebben en weet je dat wanneer de mensen op aarde zouden denken vanuit hun hoger bewustzijn, de problemen op aarde opgelost zouden zijn.

Via de Engelen-energie-spiegelbedden maken wij kennis met de hogere Goddelijke energie. Iedere persoon die op dit bed komt te liggen zal datgene voelen (ervaring) wat bij hem of haar past op het juiste moment. De Goddelijk energie laat nu wat van zich horen en voelen. Dit is uniek na zoveel jaren van wachten om de stap te wagen naar het nieuwe tijdperk van het kristalhelder denken. De engelen die o.a. bij de engelen-energiebedden betrokken zijn:

Naam v/d Engel: "energie kleur"

Engel Michaël: Indigo blauw
Engel Gabriël: Kristal/Wit
Engel Jophiël: Goud
Engel Chamuël: Roze
Engel Raphaël: Groen
Engel Uriël: Robijn rood
Engel Zadkiël : Violet

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 11 februari 1999