De christus is terug op aarde

 

De engelen zijn in de aanbieding, daaraan kun je zien dat de Christus terug is op aarde. Het is nu gemakkelijker om contact te krijgen met de engelen als vroeger. Toen bleven ze in de 7e dimensie, maar nu laten ze zich zien (4e dimensie). Als de Christus niet op aarde zou zijn, dan bleven de engelen in hun eigen gebied en kwamen ze alleen in actie als het moest en dan nog zou je ze niet kunnen zien.

Christus:

Christus is een van de namen van de hoofdengel (de hoofdengel heeft vele namen).

Jezus:

Daarom zei Jezus Christus: "Iedereen moet langs mij om tot de Vader te komen. " Op dat moment zat Christus in Jezus en de Christus sprak via Jezus.

De Vader:

Jezus zei: "Als je mij ziet, dan zie je de Vader." Op dat moment zat de energie van GOD in Jezus en sprak via het lichaam van Jezus. Dus met andere woorden: "Als je mij ziet, dan zie je de Vader." Dat klopt: Jezus het lichaam is geen GOD!

"Jezus zei/spreekt:"

Betekent dat hij uit persoonlijke titel sprak.

"Jezus Christus zei/spreekt:"

Betekent dat de hoofdengel "de Christus" spreekt via het lichaam van Jezus.

"Here Jezus Christus zei/spreekt:"

Betekent dat GOD de Vader spreekt via het lichaam van Jezus.

Joden:

De Joden hebben het over Isa. Isa is een engel, die incarneert van tijd tot tijd. Engel Isa is eigenlijk Jezus.

Engel Isa:

Omdat Jezus een Engel is/was, kunnen Christus en de Energie van GOD de Vader afdalen in de engel Isa.

Incarnatie Maria / Jezus:

Ondergetekende komt veel mensen tegen die zeggen dat ze Maria zijn of dat ze Jezus zijn. De originele incarnatie van Maria of Jezus zullen nooit zeggen dat ze dit zijn.

Energie Maria / Jezus:

Er is een groot verschil tussen de energie of de incarnatie van Maria en/of Jezus. Als de energie van Maria of Jezus afdaalt in de mens (lichtwerkers), dan heb je het gevoel of dan wordt er gezegd, dat je op dat moment Jezus of Maria bent. Vanuit het Hogere klopt het wel, want op dat moment neemt de Maria-energie en/of de Jezus-energie jou over. Zo gauw je je daarvan bewust bent, dan heb je het Mariabewustzijn en/of Jezus- en/of Christus-bewustzijn. Als de energie vanuit het Licht zich weer terugtrekt, dan ben je weer gewoon jezelf.

Doordat Jezus en Maria weer terug zijn op aarde, wordt er ook gewerkt in de Kosmos/sferen. Hun hogere Zelf werkt vanuit God het Licht in meerdere dimensies tegelijkertijd, zodat er meer gedaan kan worden.

Als de Lichtwerkers zich ervan bewust worden dat Maria en/of Christus en/of Jezus bezig zijn in energievorm, dan komt er ook een moment dat hetgeen zij ontvangen aan informatie, jij ook kunt ontvangen in volledig bewustzijn (op dat moment ben je één). Zo kan er veel meer werk verzet worden op Aarde.

Check en re-check:

Controleer altijd als bovengenoemde energieën zich melden, of ze wel vanuit het Licht zijn.

Hoe herken je de misleiding:

Vanuit de "duisternis" (deze doen zich voor als vanuit het Licht): De energieën die zich voordoen alsof ze vanuit het Licht zijn, geven soms informatie over het einde van de wereld/de Aarde en jagen mensen angst aan voor de grote rampen die ze voorspellen als de mens niet luistert. Verder alles wat de vrije wil van de mens manipuleert.

Vanuit "het Licht": De boodschappen vanuit het Licht zijn gebaseerd op de vrije wil van de mens, want de mens is geschapen vanuit GOD. De mens is op aarde om alles te doorleven om zo de kennis te vergaren die hij/zij nodig heeft om verlicht te kunnen worden. De dingen die gezegd worden vanuit het Licht moeten ook herkend en begrepen worden in volledig bewustzijn/bewustwording, anders heeft het geen zin. Als wij de boodschappen nog niet bewust worden of begrijpen, dan nemen wij een andere beslissing om een ervaring op te doen (hetzij goed, hetzij slecht), zodat wij de volgende keer wèl de boodschappen vanuit het LICHT kunnen ontvangen en begrijpen (bewustwording).

Het hart:

Volg je hart. Neem de beslissing vanuit je hart. De beste raadmeesters zijn die vanuit je hart. Verder, de incarnatie Jezus zal zich nooit bekend maken aan de wereld als Jezus en/of als Christus en/of als de Messias.

GOD heeft Isa een andere naam gegeven. In elke religie is de boodschap hetzelfde. Alle religies wachten op de terugkeer van de profeet die voorkomt in, en voorspeld is vanuit, de Heilige Boeken die zijn achtergelaten. Daarom zal de engel die GOD naar de aarde gestuurd heeft voor deze grote missie een andere heilige naam dragen.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 5 november 2002